Idegenek, bevándorlók, üldözöttek

2015. július 08. 15:04

Ezek a migránsok óriási összegeket fizettek különböző embercsempészbandáknak. De ha a hazájukban nincstelenekként éltek, honnan volt ennyi pénzük, miből vették a legmodernebb okostelefonokat?

2015. július 08. 15:04
Tóth Gy. László
Magyar Nemzet

„A magyarországi baloldali és liberális erők elveszítettek valóságérzékelési képességüket, érdemi mondanivaló hiányában a valóság létezését tagadják. Abszurd vígjátékba illő álláspontjuk szerint a kormány egy nem létező problémával hadakozik. Idegenellenességről, rasszizmusról és kirekesztésről beszélnek. A belvárosi szubkultúrához tartozó baloldali liberálisok és zöldek lényegében mindenkit befogadnának. Korunk legnagyobb politikai ripacsa, aki bőszen küzdött a határainkon túl élő magyarok ellen, most műkönnyeket hullat a bevándorlókért. Mert »az idegen szép«!

A fogalmak (migráns, bevándorló, menekült, munkavállaló) szándékos félreértése és keverése miatt álláspontjuk racionális keretek között, logikailag értelmezhetetlen. A fizikailag is megjelenített határzárakat az őrültség, az embertelenség, a nacionalizmus, az idegenellenesség és a demagógia megnyilvánulásaként értelmezik, miközben egyetlen használható ötletük sincs a problémák megoldására. Szelényi Zsuzsa, az egyik balliberális pártcsoportosulás képviselője nemrégiben a következő irracionális magyarázattal állt elő: a debreceni menekülttáborban kirobbant verekedés és zavarkeltés valódi oka az, hogy a magyarországi politikai jobboldal nem szereti a »menekülteket«, ezért frusztráltak, és szegények félnek.

Ezek a migránsok óriási összegeket fizettek különböző embercsempészbandáknak. De ha a hazájukban nincstelenekként éltek, honnan volt ennyi pénzük, miből vették a legmodernebb okostelefonokat? És az embercsempészbandák mitől ennyire bátrak? Nem zárhatjuk ki, hogy az egész népvándorlási folyamat nem más, mint a nagyhatalmi játszmák egyik újabb rejtett epizódja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2015. július 09. 08:19
"Álprobléma" ( Kunhalmi Ágnes, mszp)
illiberator
2015. július 08. 23:23
Egy másik gondolat az eredeti cikkből: "Néhány éve az Egyesült Államok a Kijevben végrehajtott államcsínnyel – Ukrajna destabilizálásával – minimális befektetéssel vetett véget az EU és Oroszország közötti békés együttműködés korszakának. Európa még az Oroszország elleni bojkott következményeivel küzd, amikor egyszerre milliók indulnak meg az öreg kontinensre… De az egész kérdéskör legnyugtalanítóbb és megválaszolhatatlan kérdése mégiscsak az: lehet-e véletlen, hogy ekkora tömegek éppen akkor indulnak útnak, amikor a globalista-atlantista világ egyre jobban sürgeti az Európai Unió önállóságának maradékát is valószínűleg felszámoló transzatlanti kereskedelmi és beruházási partnerség (TTIP) mielőbbi aláírását?"
áfonya
2015. július 08. 23:20
Még most nyár van jó idő ,afrikaiak akár bokorban fa alatt is elalszanak hozzá vannak szokva. Mi lesz télen hideg elöl hova bújnak ,szállókat szét verik afrikai saját szintjükre.nem csak a szállókat verik szét hanem az egész Európát.
illiberator
2015. július 08. 23:08
"...A liberálisok különösen szeretik a bevándorlókat, mert a más rasszhoz és kultúrához tartozók betelepítésétől várják a nemzetállami nacionalizmusok kimúlását, az úgynevezett nyitott társadalom megvalósítását, ahol már alig vannak közös etnikai-kulturális gyökerek. Elképzelésük szerint csak ez az út vezet a nacionalizmus, a rasszizmus és az antiszemitizmus végleges megszüntetéséhez...." Érdemes elolvasni az egész cikket! A Mandiner csupán egy bulváros kiragadást tett közzé belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!