A gyermekeket meg kell védeni a másság aktivistáitól

2015. július 17. 20:29

Az, hogy homoszexuálisok – kiszolgáltatott – gyermekeket nevelhessenek, az egész nyugati, humanista, keresztény világ elleni merénylet.

2015. július 17. 20:29
Tóth Gy. László
Magyar Nemzet

„A szexualitás a fajfenntartó ösztönön alapul, tehát csak férfi és nő között természetes. Abba is bele kellene nyugodni, hogy az utódnemzésre képtelen, nem heteroszexuális párkapcsolatokat ne lehessen családnak nevezni. Ez vétek a természet és a Teremtő ellen. Az pedig, hogy homoszexuálisok – kiszolgáltatott – gyermekeket nevelhessenek, az egész nyugati, humanista, keresztény világ elleni merénylet. Vannak dolgok, amikbe nem szabad belenyugodni, amit nem szabad elfogadni. Bármit mondjanak liberális és baloldali értelmiségiek, melegjogi zsidó és keresztény aktivisták, a többségi társadalomnak meg kell védenie a gyermekeket. Egyetlen csecsemő sem lehet kísérlet tárgya, hiszen ez alapvetően embertelen és természetellenes. Az egyszülős családban felnövekvő gyermek helyzete és társadalmi elfogadottsága ezerszer nagyobb, mint az egyneműek által nevelt gyermekeké. Különböző őrült célok és eszmék nevében a megszállott társadalommérnökök már többször megpróbálták a többségi társadalmak teljes normarendszerének átalakítását: teljes sikert még soha nem arattak, de részeredményeket már értek el. (...)

A meleglobbi és az aktivisták további LMBTQI-problémákról beszélnek, amiket egy magára valamit is adó liberális jogállamnak meg kell oldania, nehogy bárki úgy érezze – diszkriminálják. Kőszeg Ferenc, az SZDSZ egykori politikusa már a csoportházasság mellett érvel a Cink.hu-n: »Azt azonban törvénynek kell kimondania, hogy kettőnél több személy is köthet házasságot. Erre azért van szükség, amiért az azonos neműek házasságára.«

De mi lesz ennek az egész folyamatnak a vége? Sokan már az örökbefogadással sem érik be, mert biológiai szülők szeretnének lenni. A leszbikus nők kihordják gyereküket, az együtt élő férfiak béranyát vesznek igénybe. Közben a géntechnológia fejlődik, így lassan mindenki vágya teljesülhet.

És egyszer csak elérkezünk az ő szép, új világukba…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 367 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. július 19. 12:52
Márai Sándor: „Nem szeretem a homoszexuálisokat; társaságuk… kínos ellenérzéssel tölt el. Nem az ellen van kifogásom, ami számukra a nemi élet megoldási képlete, ez teljesen közömbös, hanem jellemük, lényük ellen, ami torz, beteg, harmóniátlan.” Soros György bugyikommandója.
gary_cooper
2015. július 19. 11:51
Helyes diagnózis. Ahogy Merkel is fogalmazott: >>„Számomra a házasság férfi és nő együttélése” – hangsúlyozta élete első YouTube-os interjújában Angela Merkel. A német kancellár egy fiatal videósnak, a LeFloid néven alkotó Florian Mundtnak adott interjúban kifejtette, hogy támogatja a bejegyzett élettársi kapcsolatot, és mindenféle, a homoszexuálisokat sújtó diszkrimináció megszüntetését.
2015. július 18. 22:41
A homokosok gyermek (el)nevelésének puszta felvetése is már önmagában kimeríti a POLITIKAI PEDOFÍLIA fogalmát. Aki ilyen gondolatot felvet, annak a számára tartósan biztosítani a költségvetésből fenntartott ZÁRTKÖRŰ KÉJSZALONT, vagyis a börtönt, ahol garantálni tudják a napi háromszori babmenüt.
pkarcsi
2015. július 18. 17:50
Egyszerű a gyerek védelem:a másság geciputtonyosait kényszeriteni kell,hogy vegyenek részt az aljas szocik közösségi tér épitésében Horn elvtásuk legnagyobb bánatára.Mig dolgoznak nem lesz idejúk buzizni.A közösségi terük legyen a hortobágyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!