Itt az ideje annak, hogy a Jobbik egyházi státuszt kapjon!

2015. február 26. 14:51

Okkultizmis, Osho-féle inspirációs facebook képeket idéző tudálékos semmitmondás, tradicionalista hagymáz bújik a mérsékeltre vett külcsín mögött.

2015. február 26. 14:51
Piréz Róbert
Tutiblog

„Az eddig csak simán mélybunkó turbómagyaroknak tartott társaságtól nekem kicsit idegennek tűnik ez az obskúrus metafizikai baromság. Noha a rendszerváltozás környékén számtalan kisegyház, szekta és magányos őrült került elő, miután az állam álláspontja semlegességre váltott a népek mákonyától való félő óvás után, és komoly hallgatóság előtt beszélhettek nettó kóklerek arról, hogy nincs fájdalom, azt csak az orvosmaffia hiteti el az emberekkel. Elég, ha elképzelsz egy sárga dobozt és abba belerakod, akkor meg is szűnik. De a nemzeti vonaltól mindig távol álltak ezek. Annak ellenére, hogy akkoriban már kezdtek előkerülni az ősi magyar vallásról fantáziáló nyomorultak, akik szerint történelmünk valamennyi tragédiáját, így a 40 évnyi kommenizmust is, a katolikus hit felvétele okozta, a Csurka-féle radikális, budai, enyhén antiszemita értelmiséget teljesen elkerülték ezek a badarságok. Ők köztársaság-pártiak (Kossuth-címer, helló), nacionalisták, keresztények voltak és irodalmi estekre jártak beöltözős-íjászkodós sátrazások helyett.


Ezt a vonalat a talpasok hiánya és az identitás megteremtése miatt a Jobbik hamar bevonzotta, de hogy mainstream pártideológia legyen, azt nem sok egykori alapító gondolhatta az ELTE Politikaelmélet B szakjáról, ahol kicsi a világ alapon Szigetvári Viktorhoz jártak szemináriumra.

A valamikori nemzeti radikális pártot nem a választók megnyerésére kitalált, cukorba mártogatott, kutyás-cicás-kisgyerekes kampány nyírja éppen ki, hanem Vona Gábor könyvespolca és tanácsadói. Például az Attila Király Szellemtudományi és Nemzetstratégiai Akadémia vezetője, Baranyi Tibor, akinek a nőket alacsonyabb rendűnek tartó véleménye még a legkisebb hülyeség. Azt le lehet annyival tudni, hogy nyilván nincs csaja, emiatt meg kissé frusztrált.

Okkultizmis, Osho-féle inspirációs facebook képeket idéző tudálékos semmitmondás, tradicionalista hagymáz bújik a mérsékeltre vett külcsín mögött.

Pedig, ha kicsit galamuszosra veszem a hangot, akkor egy európai értelemben vett, valódi radikális párt rettentően hiányzik a magyar politikai palettáról. Egy olyan, amelyik az európai civilizációs értékeket védi. Például azt, hogy nem akarjuk megölni a zsidókat vagy éppen a homokosokat, még akkor sem, ha magánemberként előítéleteink vannak velük szemben. Ilyen radikális párt a Pim Fortuyn Listája példának okáért, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy Vona legyen buzi, hanem okkult hülyeségek helyett ez európai civilizációt kérje számon a cigányokon, ha már mindenképpen velük akar foglalkozni. Fürdés, munka, ilyesmi. Nem bonyolult.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Habony Gucci
2015. február 27. 08:44
"hogy nincs fájdalom, azt csak az orvosmaffia hiteti el az emberekkel. " Piréz!!!!!!! Fájdalom az van. Ha lenne eszed, azt is tudnád hogy a fájdalom a csodálatos emberi szervezet figyelmeztető jelzése!!!!!!!!!!!!!! arra hogy valami nem stimmel a szervezet működésébe Viszont az orvosmaffia általában a fájdalom CSILLAPÍTÁSÁVAL foglalkozik, mert ebben van a legnagyobb üzlet. A reklámok 70%-a fájdalomcsillapítók reklámozása Ahelyett hogy A FÁJDALOM OKÁT AKARNÁK MEGSZÜNTETNI DE AKKOR MIBŐL JÖNNE AZ EXTRAPROFIT?????? AZ EGÉSZSÉGES EMBER AZ BIZNIC A GYÓGYSZERMAFFIÁNAK
Habony Gucci
2015. február 27. 08:35
Jönnek fel a mélybunkó dúlt-keblü turbózsidók a szarból Spiró után szabadon
Habony Gucci
2015. február 27. 08:33
pimepime "Ez elég kemény kijelentés. Bajban lenne szerző, ha állításait a bíróság előtt kellene bizonyítania." Attól függ, a biró is piréz lenne-e:)))))))) Metélt orrnehéz
Fülig Jimmy
2015. február 27. 07:27
Nemzetiek tülekednek putin gazda sliccénél,nem kicsit szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!