Válasz a Gój Motorosoknak

2015. február 21. 16:45

Nekem a Gój Motoros Egyesülettel semmi bajom. Bár a névválasztásnak van bizonyos bukéja, legtöbbünkkel együtt úgy gondolom, hogy ennyi gond nélkül belefér a demokráciába.

2015. február 21. 16:45
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor

Tisztelt Mészáros Imre!

Úgy látszik, még tanulnom kell a magyar nyelvet. Amit leírok, olykor nem úgy értődik, ahogy mondani szándékozom. Ezért pontosítok. Elnézést, muszáj újra leírnom a vitatott részt.

„Amúgy a nyilasok sem egy vállalható társaság. Aki járt már egy kicsit közel ennek a pártnak a hátországához, az tudja, hogy elképesztő alakok nyüzsögnek arrafelé. Hozzájuk képest a gój motorosok piros nyakkendős úttörők. A tetovált horogkereszt a legkevesebb. A nyílt zsidózás, cigányozás a minimum.”

Tehát: vannak az elképesztő alakok. Milyenek ezek az alakok? Olyanok, hogy náluk – tehát nem a gój motorosoknál, akik, mint írtam, hozzájuk képest piros nyakkendős úttörők – a tetovált horogkereszt a legkevesebb. A nyílt zsidózás, cigányozás a minimum. És így tovább.

Nekem a Gój Motoros Egyesülettel semmi bajom. Bár a névválasztásnak van bizonyos bukéja, legtöbbünkkel együtt úgy gondolom, hogy ennyi gond nélkül belefér a demokráciába.

Akkor hogy jönnek a képbe? Úgy, hogy ők aztán elég markáns nemzeti fiúk és lányok – de a Jobbik kemény magjának még ők is puhák. Bizonyára mert nem zsidóznak és cigányoznak, és horogkeresztet sem tetováltatnak a hátukra.

Ha félreérthető voltam, sajnálom. Az ember gondolja meg, mivel és kivel példálózik.

További jó motorozást kívánok.

***

A Gój Motorosok minapi válasza Bencsik Gábornak itt olvasható.
 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imiblues
2015. február 22. 16:03
Egyébként, ha valaki a néhai Ray Tamás írásával vitatkozni szeretne, az forduljon az illetékes rabbijához! Mi és a Magyar Bíróság ezt a kérdést lezártnak tekintjük! Nevünket elfogadták, és mindazok, akiknek fogalma sincs rólunk, azok tehetnek egy szívességet!:)))
imiblues
2015. február 22. 15:43
Lezárásként, az alábbi választ küldtem Bencsik Gábornak a tegnapi nap folyamán. További jó szórakozást kívánok nektek: Tisztelt Bencsik Gábor Úr! Pontosítását elfogadom, bár én jobban kedvelem, ha a közvéleményt formálók érthetően és pontosan fogalmaznak! Az sem ártana, ha tájékozottabbak lennének! Ahogy Ön is talán tudja a Magyar Bíróság 2006-ban jogerősen be is jegyezte a csapatot, mint jogi személyt. 1991-óta létezünk, 2005. szeptemberében a székelyföldi árvízkárosultak javára több mint 3 millió forintnyi készpénz adományt vittünk motorjainkon. Annak a 16 családnak segítettünk, akiknél az árvíz halálos áldozatot követelt. Majd egyes alakok feljelentettek bennünket, mondván nincs jogunk ehhez. Zárójelben jegyzem meg, hogy a 2004. december 5-i kettős állampolgárságról szóló népszavazást maximálisan támogattuk. Az eredmény ismert és az is, hogy kik is voltak hatalmon! A névválasztással kapcsolatban: Ön miért Bencsik? - kérdezhetném vagy az ifjú korában kapott becenevét is említhetném. De sosem tagadtam, hogy egy neves és közismert zsidó személy adta nekünk, mi meg felvállaltuk! Hiszen ha az ő szemükben, mi csak Gójok vagyunk és valóban azok,,akkor miért is nem vállalhatnák fel ezt a tényt?! A magunk részéről ezt az ügyet lezártnak tekintem, tisztelettel arra kérem Önt, hogy a jövőben körültekintőbben fogalmazzon, amennyiben megint mi jutnánk az eszébe! Önnek pedig továbbra is jó munkát és hosszú boldog életet kívánva, maradok tisztelettel:: Mészáros Imre elnök Gój Motoros Egyesület +36-30-9-41-61-81
kaffogó hebrencs
2015. február 22. 12:29
A goj mindössze annyit jelent, külföldi. A zsidó vallás, mint népvallás mitt azt is jelenti, hogy nemzsidó. Az, hogy lélek nélküli állatot jelentene, a Tóra egy mondatából eredeztetik azok, akik szeretnek ilyesmivel foglalkozni.
atila68
2015. február 22. 11:44
Mikor valaki úgy kezd egy gondolatot, hogy "Nekem a ......... semmi bajom", na azt én ütném.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!