A III/II már köztünk van ...azaz mi lett veled jobboldal?

2014. június 20. 09:40

A rendészeti államtitkár III/II volt. Balról nyilván hallgatnak a harangok - arra viszont kíváncsi vagyok hogy jobbközépről hogyan nyelik ezt (is) le polgártársaim.

2014. június 20. 09:40
outisz
A KARD

Anno 2002-ben nem kicsit hördült fel a jobboldali közönség azon, hogy kiderült. Medgyessy Péter akkori miniszterelnök III/II ügynök volt. Balról persze magyarázták, hogy ez nem az, nem olyan, nem úgy, nem azért ésatöbbi. Persze sokan fújjoltak, meg cümmögtek, hogy basszátok meg, 10 millió emberből nem tudtatok volna olyat odaültetni, aki nem volt háromperakárhanyas!!! (…)

Azzal pedig most ne gyertek, hogy a baloldal sem szebb. oké, tényleg nem szebb, csakhogy maximum a földigilisztáknál elfogadható érv az, hogy ja kérem, a szomszédomnak sincs gerince, mégis tudja enni a szart, hát akkor nekem sem hiányzik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2014. június 20. 18:29
A Fidesz számára ez az ügy arcvesztés a javából. Ráadásul mire jó ez az egész? Mennyire pótolhatatlan személyről van szó?
Ángyán Páván
2014. június 20. 18:22
Na és?
várúr
2014. június 20. 18:18
Medgyessy nem egy szimpla rendőr főhadnagy volt. Ő valóban magasrangú, fedett ügynök volt. Majd miniszterelnök lett. Mecsoda kölönbség... mondaná a zsidó rőfös.
péterx
2014. június 20. 13:52
1. Morális síkon nézve , le kellene mondania . 2. Aktuálpolitikai szempontból majd döntenek az illetékesek . 3. Személyesen mindenki állástfoglal a maga módján . 4. Jog-elvileg : 25 év után - ha nem háborús bűntettről van szó - érvényes az elévülés elve . 5. Konkrét jogi szabályozás hiján marad ez az elnyújtott , a rendszerváltás óta tartó vita . 6. Én , egyénileg - ha lehet - , mindenben az irgalmasságot favorizálom : hagy fusson ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!