Bayer Zsolt, kérj bocsánatot!

2012. december 18. 14:36

Zsolt az osztálytársam volt a gimiben. Ez annak volt köszönhető, hogy négy másik társával sikeresen buktak harmadikban, ugyanis a matek és az orosz nem ment nekik. Van ilyen.

2012. december 18. 14:36
Szabó Péter
Stop

„Miközben a »csend hangját« hirdették meg a Szalay utcában a diáktüntetők, aközben Bayer Zsolt Fricz Tamással lelkesen arról társalgott, hogy szükséges valamiféle szigorítás, mert tűrhetetlen, hogy a felsőoktatásba kerültek 43 százaléka nem fejezi be a tanulmányait. Ez nem mehet így tovább.

Az pedig különösen szégyenletes, hogy egyesek »csak úgy« kart váltanak, mert időközben rájönnek, hogy amire elsőnek jelentkeztek, az nekik nem megy. Miért nem tudták ezt elsőre, kérdezték értetlenül egymástól Azon pedig sokáig nyerítve röhögcséltek, hogy minő értelmetlenség tömegesen p kommunikációs szakembert képeznünk. Vicces volt, hogy ezt követően kritizálták a kormány kommunikációját, de most nem ezzel akarok foglalkozni.

Hanem Bayer Zsolt - és sok más, amúgy nagy tudással rendelkező ember - szelektív memóriájával. Zsolt az osztálytársam volt a gimiben. Ez annak volt köszönhető, hogy négy másik társával sikeresen buktak harmadikban, ugyanis a matek és az orosz nem ment nekik. Van ilyen. Nem mellesleg megbukott volna ismét matekból, fizikából, kémiából, ha nem ül mögötte a gimnázium legjobb reáltárgyasa. Na meg én, aki - sok más, hiányos ismeretekkel rendelkező társam(köztük jómagam is tök hülye voltam a reáltárgyakból) nagy örömére - szétosztottam padtársamnak, ennek a matematikai géniusznak a dolgozatok idején írott puskáit. Most viszont Zsolt erről már nem akar tudni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcolt
2013. december 12. 22:35
Azt hiszem, Bayer van annyira közszereplő, mint a diákvezetők...
saddlenode
2013. március 21. 08:14
ez undorító, most már a gimis múltját is felhántorgatják az embereknek? semennyire nem releváns egyébként Bayer gimis teljesítménye a felsőoktatásról alkotott véleményére nézve, nem is ugyanaz az intézmény, ha a szerzőnek nem tűnt volna föl. ettől még Bayer egy borzalmas és primitív alak, de ez más kérdés.
geraz51
2013. február 14. 20:05
Durák!!!
hátakkor
2013. január 23. 19:42
Matekból bukni nem menő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!