Marco Rossi sokkoló szavai kiugrasztották a bokorból a véres szájjal fröcsögő Orbán-gyűlölőket

2023. november 19. 07:31

Egy szenzációs magyar sportsiker margójára.

2023. november 19. 07:31
ROSSI, Marco
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„A sikerkapitány a gratuláció és a hála szavai mellett arra is felhívta a figyelmet, hogy bizony nem mindenki örül a nemzeti csapat sikereinek, és ezek az emberek jobban tennék, ha szégyenkeznének. Sokan értettük, hogy kik is lehetnek ennek a nem mindennapi üzenetnek a címzettjei, de nem kellett sokat várni arra sem, hogy kiugorjanak a bokorból a tőlük megszokott véres szájjal fröcsögve a saját nemzetük ellen szurkoló Orbán-gyűlölők.

Ezt is ajánljuk a témában

Az csak még csak a kezdet volt, hogy DK-közeli Nyugati Fény portál az alábbi címmel ünnepelte meg a magyar válogatott világraszóló, szenzációs győzelmét:

»Csak egy kínos bakinak köszönhetően jutott ki a magyar válogatott a foci-Eb-re«.

Érkezett Bartus László, az Amerikai Népszava főszerkesztője, aki a következőket írta Rossi szavaira reagálva:

»Ahhoz képest, hogy propagandacélokból és nacionalista érdektől hajtva Marco Rossit a NER csupán nem olyan régen dobta meg magyar állampolgársággal, Rossi elég korán felvette az Orbán-rezsim kirekesztő és megbélyegző stílusát: szégyenkezésre szólította fel azokat, akik magyar létükre nem szeretik és nem szurkolnak a magyar válogatottnak. Még szerencse, hogy nem kérdőjelezte meg mindjárt a magyarságukat is. Ez lesz a következő lépés? Üzenjük Rossinak: mi sem szeretjük a magyar válogatottat és nem szurkolunk neki, amihez neki semmi köze. Mindenki annak szurkol, akinek akar.«

Tudják, ez az a gyűlöletmédia, akinek olyan szélsőbalos, szélsőliberális munkatársai vannak az impresszuma szerint, mint például Para-Kovács Imre, aki nem is olyan régen a Klubrádióban gyalázta vicsorogva Magyarországot.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bartus László

Amerikai Népszava

Idézőjel

Mi sem szeretjük a magyar válogatottat és nem szurkolunk neki, amihez neki semmi köze.

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
megtat
2023. november 20. 14:17
Akinek nem inge, ne vegye magára! Öröm látni, hogy milyen sokan szépen tetőtől-talpig felöltözködtek és verik a nyálukat! Szép volt, Marco!
Lajoss
2023. november 20. 10:10
Nem tudok Bástya elvtárssal együtt örülni…🤷‍♂️
Mich99
2023. november 20. 00:30
A DK+Bartus+Para-Kovács a Moslék legalja. Ebből már csak a Jákob hiányzik...
dryanwolf
2023. november 20. 00:15
...ezek az emberek jobban tennék, ha szégyenkeznének. "Isten éltesse Azerbajdzsánt!" (baltáspindúr)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!