„Kérjük vissza a szexi, női modelleket!” – kiakadtak a kommentelők az Adidas új reklámján

2023. május 19. 11:28

Sokakat felháborított, hogy egy női fürdőruhát férfiakkal népszerűsít a cég.

2023. május 19. 11:28
null

Nagy botrányt kavart az Adidas új reklámja, melyben a német sportszergyártó legújabb fürdőruháját egy olyan modellel adták el, akinek 

A legújabb fürdőruhaszett az Adidas „Pride 2023” kollekciójának része, és a weboldalon a női részlegben vásárolható meg. Az Adidas szerint a fürdőruha „az önkifejezés, a képzelet és a rendíthetetlen hit ünnepe, hogy a szeretet összeköt”

A kommentelőknek több sem kellett, a gyártót szétszedték a Twitteren. A Daily Wire alapján egyikük azt követelte a sportszergyártótól, hogy fitt és szexi női modelleket akar látni a reklámokban, mert 

elege van a f*szos modellekből, akik szerinte kigúnyolják a nőket.

Egy másik kommentelő csak annyit írt a jelenségre: undorító és bizarr. Az Adidas vélhetően már bánhatja az új modellválasztást, hiszen többen is arról írtak, a márka felkerült az egyre bővülő listára, ahonnan az emberek már nem vásárolnak többé. 

– jegyezte meg egy Twitter-felhasználó. Volt olyan is, aki azt írta, hogy a vállalatok teljesen alábecsülik az ilyesfajta marketingből fakadó haragot és undor mértékét. 

Nyitókép: Twitter

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusikas
2023. május 24. 08:33
Fletó indul a választáson. Neccharisnyában,magassarkúban, mögötte a bojler terepruhában ,bakancs és ukrán zászló! A hősök terén kamugeri térdelve várja, s nem imádkozni fognak. Tordai csákánnyal, bontott téglát árul. Kunhalmi tábláján felirat: le a fotocellás ajtókkal! Jakab Pétert nyilvánosan körülmetélik. Programnak ez is jó lesz.
Zaj001
2023. május 20. 20:40
Tömegek fogják megrohamozni a boltokat, vagy nem. Majd kiderül.
csabi57
2023. május 20. 10:35
Más márkát kell választani. Ennyire egyszerű.
Jacques Foche
2023. május 19. 23:09
Hoppá, megdöbbentő, sokkoló. Tavaly még ilyen felháborító sportmelltartó-hirdetése is volt az Adidasnak, mutatjuk: https://static-prod.adweek.com/wp-content/uploads/2022/05/adidas-breast-gallery-ad-banned-2022.jpg.webp Szerencsére a terméket nem viselik a modellek a képen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!