Félbeszakadt a Vígszínház vasárnapi előadása, ez történt pontosan!

2024. február 12. 11:44

A második felvonás után már nem jöttek ki a színészek.

2024. február 12. 11:44
Sal Endre
Sal Endre

Egy Tik-Tokon terjedő videó szerint vasárnap eset a második felvonás után félbeszakadt a Vígszínház előadása. A nézők nem tudtak semmit az okokról, erről tanúskodik egy videó is, amelyet a széksorok között készített az egyik néző. Sokan ismét egy színházi balesetre gondoltak.

Nagy visszhangot váltott ki, mikor a Nemzeti Színház két színművésze a Rómeó és Júlia előadás során súlyosan megsérült, legutóbb pedig Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója szenvedett színházi balesetet, amikor egy díjátadón egy rossz lépés következtében olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba kellett szállítani.

Ezt is ajánljuk a témában

A Vígszínház esetében más történt. A Vígszínház sajtóosztályáról a történtekkel kapcsolatban a következő közleményt kaptunk: „A február 11-i, 19 órás A nagy Gatsby című előadásunk az első felvonást követően, a szünet után félbeszakadt, mert az egyik főszereplőnek elment a hangja. A helyszínen tartózkodó ügyeletes orvostól kezelést kapott, de a második felvonást sajnos már nem tudtuk megtartani.A színház azt is közölte, hogy a félbeszakadt előadást természetesen pótolják.

Az előadást április 12-én, pénteken 19 órás kezdéssel pótolni fogjuk Nézőink számára.

A jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra. Amennyiben nem felel meg a pótlásra kijelölt dátum, a belépőjegyek február 26-ig átválthatók egy másik meghirdetett A nagy Gatsby előadásra, a rendelkezésre álló helyek függvényében. – állt a színház közleményében. 

Nyitókép: MTI-archív/Róka László



 

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
andris-923
2024. február 12. 15:51
Ez olyan európai ? Vagy a szutykoknak ez sem tetszik?
EX_Terminator
2024. február 12. 15:21
Na most nem azért mondom fiúk de kibaszott unalmas hogy pár hülye gyerek merő szórakozásból törölgetheti az ember fiókját, az is kibaszott unalmas hogy ugyanezen hülye gyerekek a loginolással szórakoznak vélhetőleg azért hogy meghackeléj és töröljék az ember fiókját. Szóval ha lennétek szívesek, és végre rendbe tennétek az oldalatokat? És igen kijelöltem azt a hülye négyzetet. és nem, egy 30 karakter fölötti totálisan összekevert jelszót ugyan a büdös életben nem fognak brute forceolni. Csak ha van rá pár ezer évük...
ZagerEvans2525
2024. február 12. 15:12
Cáfol6atlan bizonyíték van rá, hogy a köpcös már hangot is lop. Azt is érthető, hogy egy színész hangja értékesebb, mint a néma vécésnénié. Engem nem tudnak átverni. Majd a választási győzelme után a böszme visszaveszi-visszaadja a színésznek a hangját.
KILÓ
2024. február 12. 14:05
Nem vesztettek semmit. Ez a feldolgozás borzalmas. Mondjuk én a filmet sem szeretem, de ehhez az előadáshoz képest az mestermű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!