Rowling négy új novellában mutatja be a mágia amerikai történetét

2016. március 07. 20:41

Négy új Harry Potter-történetben fejti ki Amerika mágikus történelmét J. K. Rowling. A varázsuniverzumban játszódó új filmet, a Legendás állatok és megfigyelésüket felvezető, A varázslás története Észak-Amerikában nevet kapó sorozat első darabja keddtől lesz elérhető a Pottermore-on, péntekig pedig a másik három rész is megjelenik.

2016. március 07. 20:41

Négy új novellában mutatja be a mágia amerikai történetét J. K. Rowling, a Harry Potter írója. A Pottermore-on megjelenő történetek a Legendás állatok és megfigyelésük című filmet vezetik fel, amely 1926-ban játszódik, így a négy történet is eddig a pontig tárgyalja majd az eseményeket. Az első történet kedden délután háromkor jelenik meg a Pottermore-on, majd utána minden nap ugyanebben az időben péntekig. Itt a négy novella trailere alakváltó indiánokkal és salemi boszorkányperrel: 

 
Pottermore: Magic in North America

The wizarding world is much larger than you imagined. Learn more about J.K. Rowling's #MagicInNorthAmerica now. #FantasticBeasts http://bit.ly/1X6ykVX

Posted by Entertainment Weekly on Monday, March 7, 2016

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ichneumon
2016. március 08. 08:24
Broáf...
alex.leopardi
2016. március 08. 08:24
piha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!