Szörnyű baleset: hegyoldalba zuhantak az utasok Törökországban

2024. április 13. 10:08

Egy ember meghalt, a sérültek közt gyermekek is vannak.

2024. április 13. 10:08
null

Nyitókép: Associated Press / YouTube

Egy ember meghalt, hét másik pedig megsérült pénteken a dél-törökországi Antalya tartományban, miután egy felvonó kabinja egy törött oszlopnak ütközött – számolt be a Reuters.

A mentők negyven embert evakuáltak hét felvonóból, de 134-en a kabinokban rekedtek, a kimentésükön folyamatosan dolgoznak. 

A baleset pontos körülményei egyelőre nem ismertek. A helyszínen készült felvételeken az látható, hogy a sérülteket helikopterrel szállítják kórházba, van közöttük két gyerek is. A kabin ablakai betörtek, az alja pedig leszakadt.

A felvonó honlapján található információk szerint 36, egyenként hat fős kabin szállítja az utasokat az Antalya városára panorámás Tunektepéhez. Az út átlagosan kilenc percet vesz igénybe” – írja a baleset kapcsán az RTL.

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­­­s­ ­l­­á­­n­y­­­o­k­­­ ­v­á­­­r­­­n­­a­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Sadas
2024. április 14. 09:00
"Egy ember meghalt, hét másik pedig megsérült" egyenként hat fős kabin,hogy jött ki a matek?
survivor
2024. április 13. 12:33
szintetikus Bezzeg milyen jók voltak a robbanó buszok Demszky idején !
survivor
2024. április 13. 12:32
Sose menj magasra ! Sose menj tömegbe ! Mindig a szélére !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!