Provokációra készülhetett egy felfegyverzett ukrán autós Kárpátalján

2024. március 04. 06:30

A háború által még érintetlen régió szúrhatja a szélsőséges ukránok szemét?

2024. március 04. 06:30

A Kárpáthír arról ír, hogy 

éleslőszert és gránátokhoz való detonátorokat akart Kárpátaljára csempészni egy ukrán autós,

 ám egyelőre nem tudni, hogy mi volt a szándéka.

Rendőrségi információk szerint az alsóvereckei ellenőrző ponton állították meg a rendőrök a Lada személygépkocsit, amelynek átvizsgálásakor bukkantak a félszáz darab, automata gépfegyverhez való töltényre és a kézigránátok detonátoraira.

A rendőrség szerint

 nem kizárt, írják, hogy az autós provokációs cselekményre készült 

a háború által még érintetlen régióban.

Nyitókép: Illusztráció. Ukrán színek az 1853-ban épített Vérke-kőhídon. Fotó: Shutterstock

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. március 04. 14:01 Szerkesztve
szintetikuspapamaci57 2024. március 04. 08:39 ..."én nem vagyok az ukránokkal, csak az oroszok ellen és természetesen a hazaáruló féreg fajtád ellen"... Miért is hazaárulás az, ha valaki NEM gyűlöl valakit??? Hazaárulás: ..."az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn,..."...Az EP ballibbant csürhe a 4 Mo. elleni jelentés, a 7. cikkely szerinti eljárással, a források visszafogatásával, a hazai ellenzék a kormánybuktatási célú dollármilliárdokkal és ugyan-e célból az ide kinevezett bandzsa, buzi helytartóval való szövetkezéssel a szabad választói akaratot és alkotmányos rendünket sértette meg. Papamaci57-nek ehhez köze semmi. Orbánnak sem, mert az orosz kapcsolat eredménye az ország GYARAPODÁSA, FÜGGETLENSÉGE!
Héja
2024. március 04. 10:27
Maffiaállam,maffiamódszerek. Ennyi.
cutcopy
2024. március 04. 09:32
Semmi látnivaló csak a szétlopott nyugati fegyverszállítmány darabkája..
csapláros
2024. március 04. 08:37
szintetikus 2024. március 04. 08:04 ..."Gondolom orosz propaganda, amit a mandi átvett. Kamu"... Ez itt nem valami tűzzel való riogatás, gyermek... már a szovjet időkben is köpdöstek a fuckránok, ha meghallották valakiről, hogy magyar! Nem kéne segghülye módon letagadni, hogy a Kárpátalját ért provokációk java részét neonáci magyargyilkos, magyar gyűlölő ukránok követték el. Azon kívül miért is lenne orosz propaganda az, ha az ukrán rendőrség Kárpátalja határában állít meg egy autót. Úgy véded a neonácit, mintha a ROKONOD lenne és mintha Magyarországon sem fordulna elő ilyen fegyvergyűjtő-fegyverrejtegetős eset, holott BÉKE van!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!