Macron, te hülye, nem hadüzenet kell, hanem nyilvános tárgyalási ajánlat!

2024. február 28. 08:59

Az amerikaiak az orosz birodalom legfontosabb részére akarták betenni a lábukat. Az oroszok meg nem hagyták.

2024. február 28. 08:59
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok

„Macron, a franciák legújabb Napóleonja azon elmélkedik egy rakás másik idiótával közösen, akik sajnos részben más európai országok vezetői, hogy csapatokat kellene küldeni Ukrajnába. Nyilván hadüzenet nélkül, mert az az európai módi. A hülyéknek külön jelezném, hogy nem vagyok ruszofil, tehát nagyon nem szeretnék az orosz birodalom határvidékén élni, sem kívül, sem belül, de realitás anyánk, az a rohadt k*rva azt osztotta, hogy vagy Ukrajna lesz egy félig független, orosz befolyás alatt álló ország, vagy az orosz határ ott lesz, ahol a szovjet.

Lehet, hogy ez húsz év felőrlő háborúba kerül nekik, de ők olyanok, hogy képesek ilyesmibe belemenni. A Szovjetunió lehet, hogy sokkal erősebb volt a teljes birodalommal, mint a mostani Oroszország, viszont ennek a mai országnak nem kell viselnie a birodalom fenntartásának iszonyatos költségeit. És az oroszok most nem is egy hidegháború miatt csúcsra járatott nyugati haderővel állnak szemben.

A háború jelenlegi állása mellett lassan illene hozzászoknia minden eddigi optimistának, hogy az amerikaiak nem tudják megtartani az ukrajnai pozícióikat. Ez a tipikus kisgömböctempó volt a részükről, az orosz birodalom legfontosabb részére akarták betenni a lábukat. Az oroszok meg nem hagyták. És két év után most új helyzet van: az ukránok kezdenek elfáradni, és ez úgy látszik, új ötletekre sarkallja a nyugati vezetőket – például lehet, hogy érzékeny gazdasági pozíciói vannak a franciáknak is Ukrajnában.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Photo by Christian Liewig - Corbis/Getty Images

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:28
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­­ö­­­g­ö­­s­ ­­­l­­á­­­n­­­y­­­o­k­­­ ­­v­­á­­r­n­­­a­­­k­ ­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
survivor
2024. március 04. 18:31
A B verziót jelöljük meg...
uranvaros
2024. február 28. 18:58
Ha lenne szuverén Európa és annak lennének értelmes államférfiai az országok nagy részében, akkor ezt már 1991-ben meg kellett volna tenni szétdarabolni a szovjet (Sztálin!) által elfoglalt területeket es visszaadni ami a másé (Königsberg stb.)
Vasalo
2024. február 28. 11:31
Csak az a nagy baj, hogy a nyugati politikai szinpadon nincs egyetlen tárgyaloképes politikus sem. Akik a tronon ülnek egytöl egyik belekeveredtek valamilyen korrupcios ügybe és senki nem tudott megszerezni semilyen mandátumot a tárgyalásra. Sokan kimondottan lejáratták magukat a diplomáciai szönyegen, igy meztelen statisztává váltak Europában,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!