Most akkor mégis szalonképes az apákésfiúkozás?

2024. január 28. 12:03

Azt hittem, a kamaszkorommal együtt elmúlt ez a butaság, de új korok jönnek és új hülyék.

2024. január 28. 12:03
null
Petri Lukács Ádám
Petri Lukács Ádám
Mandiner

„Most akkor mégis szalonképes az apákésfiúkozás?

Lehet jövő időben is: tehát, ha felteszem, hogy az ismert történész unokája 2039-ben  azért lesz krisztusian szelíd, , rendkívül megfontolt, a nyilvánosságot kerülő, mert traumatizálta nagypapa perzselő személyeskedő gyűlölete, ostoba konyhapszichológiai hablatyolása, és a felmenők bűneinek az élőkre olvasása – akkor az rendben van?
Azt hittem a kamaszkorommal együtt elmúlt ez a butaság, de új korok jönnek és új hülyék és megint elölről.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 222 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2024. január 29. 21:37
Csurka István Apák és fiúk
Krupp Skya
2024. január 29. 15:29 Szerkesztve
Ungvári Krisztián hasonló képességű mint Juszt László, mind a ketten apjuk tehetségét örökölték. juszt Lászlóba jutott még az anyai tehetségből örökség. Papák tehetsége kimerült a 4 B-ben. (Büdös Bolsevik Bunkó Bácsik) A KURVA ANYJÁT AKI EZT MEG ?-ezi. Mondaná Rudi bácsi ha még élne.
Syr Wullam
2024. január 29. 10:21
Szerintem a kis Ungváry most nyúlt fel a polcra a Népszabadság húsz évvel ezelőtti bekötött évfolyamaiért, ahová PLÁ akkoriban írt, amikor Schmidt Mária még nem vette meg tőle sok pénzért a faterja hagyatékát. ☕️
Bell & Sebastian
2024. január 29. 09:24 Szerkesztve
Skywalker_bp Tudtommal nem ősmagyar szokás az új épület, lakás, gyár, templom bejárati ajtókeretének bekenése újszülöttek, szűzlányok, rituálisan leölt áldozatok vérével. (Bár az itt is bemutatott katolikus házszentelés valamicskét felidéz ebből a hagyományból.) A vérvád az, hogy élőket áldozunk az Isten kiengesztelésére, kegyeiért. Az "áldozati bárány" szokását az Áldozati Bárány eltörölte, legalábbis a keresztények nem élnek vele. Ettől még bizonyos ószövetségi szekták a mai napig megőrizték a szokást, számuk elenyésző. Castel háborgott ezen az oldalon utoljára a zsidó államot ért vérvád kapcsán, tagadta még a létezését is. Vajon az ukrán vagy orosz katonák és civilek tömeges halálát ő hogyan értelmezi, amikor az okozat oka csupán annyi, hogy a patás ördög ragadós keze betette a lábát Ukrajnába? Teljesen mindegy a következmények oldaláról nézve, hogy közkívánatra vagy titkosszolgálati manipulációkkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!