Kitört a botrány: rosszul lettek a Coca-Cola egyik termékének fogyasztása után, a rendőrség vizsgálja, az eseteknek van-e köze az üdítőitalhoz

2023. november 08. 07:09

A Coca-Cola megerősítette, hogy valaki rosszul lett, de ők, valamint a rendőrség is mindössze egyetlen, elszigetelt esetről tud.

2023. november 08. 07:09

„A Coca-Cola megerősítette, hogy valaki rosszul lett, miután megitta az egyik szénsavas italát Horvátországban” – írta meg a Mirror, brit lap.

Ezt nyilatkozta a Coca-Cola

Mint a lap tájékoztat, az ügyben

a Coca-Cola is megszólalt. Mint a cég fogalmazott: „egyetlen elszigetelt esetről tudunk, amely egy üveg Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate üveggel kapcsolatos. Együttérzésünket fejezzük ki, és bízunk az ügyben érintett személy mielőbbi és teljes felépülésében. Teljes mértékben nyitottak vagyunk az összes illetékes hatósággal való együttműködésre.”

A lap hozzátette: „az ital szerepel a Coca-Cola Hellenic Bottling Company honlapján, mint a cég terméke”.

A Mirror szerint egyébként a horvát, helyi média szerint a rendőrség is egyetlen olyan esetet erősített meg, amikor valaki megbetegedett, miközben alkoholmentes, szénsavas italt fogyasztott. Azonban mit hozzáteszik: „egy másik incidens is történt Horvátországban, Zágrábban. Ennek során valaki ugyancsak megbetegedett, miután egy egyetemi automatából vásárolt Coca-Colát ivott”.

Mint írják: a hatóságok aktívan dolgoznak az esetek vizsgálatán. A lap szerint egyébként a Romerquelle-t Ausztriában, míg a Coca-Colát Horvátországban gyártják.

Nyitókép: illusztráció. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2023. november 08. 17:14
A kátrányital gyártója számos további bolsevista aljasság folytatólagos elkövetője,. pl. a genderterrorizmusban is alávaló szerepet játszik. A legjobb lenne betiltani világszerte ezt a kártékony terméket és a vele kapcsolatos céget.
szintetikus
2023. november 08. 10:34
Ne tegyenek bele arzént.
rockercicc
2023. november 08. 10:04
A legjobb termékük a Jack Daniels Coca-cola...
tikkadt-szocske
2023. november 08. 08:19
Azt észrevette már a C Cola, hogy az eldobott műanyag palackjaikkal tele van a Föld? Gréta, a sasszemű nem szólt még nekik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!