Soros, az antiszemita

2023. október 30. 06:15

A zsidónak született milliárdos most fizet azért, hogy zsidókat gyilkoljanak meg Izraelben.

2023. október 30. 06:15
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

„Nem tudom, észrevette-e a tisztelt olvasó, de a gázai helyzet alaposan próbára teszi a baloldaliak tisztánlátását. Sokan közülük képtelenek dönteni, kit szeressenek jobban: Izraelt vagy a palesztinokat? Régi agymenésük, hogy a zsidóság kollektíve az ő barátjuk, mi pedig sunyi antiszemiták volnánk, nyilván változatlan alapvetés számukra.

Csakhogy ott vannak még különféle muszlimok, akiket ők – ideo­lógiai rögeszméik szerint – ismételten nagyon szeretnek.

Így aztán most, hogy kétfelé kéne szeretniük, leginkább hallgatnak.

Ahogyan háborúk, szörnyűségek, vérontás idején a baloldal mindig is hallgatni szokott. Amikor ugyanis vér folyik, ők azonmód eliszkolnak saját bejáratú kis agyszüleményeikkel, legfeljebb makognak valamit általános emberbarátságról, morálról. Ami nyilván roppant hasznos, ha éppen emberek torkát vágják el.

Soros Györgynek persze nincsenek effajta kétségei. Ő kezdettől fogva gyűlöli Izrael államot, ahogyan gyűlöl minden nemzeti, vallási közösséget. Egyidejűleg pénzeli a befolyása alá hajtható szervezeteket, kormányokat, hatóságokat. Mert ettől kerek az ő világa.

A zsidónak született milliárdos most fizet azért, hogy zsidókat gyilkoljanak meg Izraelben.

Becstelen gazember ő is, de az Európai Unió vezetése is, amely a terrorakció óta is »segélyezi« a Palesztin Hatóságot, rajtuk keresztül pedig azokat, akiket már nem látunk, mégis ismerünk. Valójában minden kiküldött dollár, minden csekk, minden táska pénz azért áramlik oda, hogy az iszlám legyűrje a judaizmust. Ha valaki erre azt mondja, hogy túlzás, szerintem gondolkodjon egy kicsit.

Garantálom, hogy egyetlen mentő körülményt sem talál majd, így közösen kimondhatjuk: Soros György a zsidóság ellensége. Azért dolgozik, hogy a zsidó embereknek ne legyen »nemzeti otthonuk«, ne legyen egy zsebkendőnyi földjük, hogy félelemben, rettegésben éljenek.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: GEORG HOCHMUTH

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 31. 09:11
Ha Gyurcsány utálhatja a saját nemzetét, akkor Soros miért ne tehetné ugyanazt? Egy olyan világban élünk, ahol mindenki szabadon megválaszthatja ki, hogy kit utál és kit szeret. Gyurcsány és Soros holtversenyben az 1, helyen büszkélkedhetnek elutasítottsági, unszimpátia értékeiket illetöen. Hol az egyik van egy picit elöbbre, hol a másik, de mindkettöjük nekrológját egyformán szívesen olvasnák a magyarok.
Palatin
2023. október 31. 09:05
Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyülöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hütlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bünbánón megtérjen, ahhoz ö túl hiú. Inkább még támadja hös népét konokul, Bünlajstromából mint aggastyán sem okul. Midászi vagyonát bösz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerója... Ö maga köré gyüjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk böszen bujtotta. Dühödt haragja miböl táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyü blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett törét a magyarokba szúrja.
Hangillat
2023. október 30. 16:27
Antiszemita. Soros. Szemita Antal, Anti, Gyuri?
Lajoss
2023. október 30. 15:55
Ugyan,Laci,annyira komolytalan vagy…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!