Meg akarták lincselni a Tel-Avivből érkező gép utasait Dagesztánban (VIDEÓ)

2023. október 29. 20:27

Rohamrendőröknek kellett megvédeniük az Izraelből érkező utasokat a felbőszült tömegtől.

2023. október 29. 20:27

Egy Izraelből az orosz Dagesztáni Köztársaságba tartó járat a mai nap folyamán kénytelen volt eltérni a tervezett célállomásától, miután dühös tömeg tört be a mahacskalai reptérre, és megpróbálták megtámadni az izraeli érkezőket – számolt be az esetről a The Times of Israel

A gép egy másik repülőtéren szállt le, de ott is zavargások törtek ki.

Az utasokat arra utasították, hogy maradjanak a gépen, és a helyszínre rohamrendőröket küldtek, hogy megvédjék az érkezőket.

Az internetre felkerül felvételeken látható, amint a tömeg a repülőtér termináljában tombol, miután értesült az Izraelből érkező járatról. Egy másik felvételen pedig az látható, ahogy a tömeg a kifutópályán „allah akbart” kiáltozva közelíti meg a gépet. 

Mahacskalában már szombaton is volt Izrael-ellenes tüntetése – írta a Meduza nevű hírportál, amely arról is beszámolt, hogy a repülőtér környékén a tömeg megállítja az autókat, és izraeli állampolgárok után kutatva ellenőrzik az utasok papírjait.

Szergej Melikov, Dagesztán kormányzója szélsőségeseknek és Oroszország ellenségeinek nevezte a megmozdulások szervezőit.

Dagesztán (Dagesztáni Köztársaság) Oroszország egyik déli részén fekvő tagköztársasága a Kaukázusban, a Kaszpi-tenger partján, határos Azerbajdzsánnal, valamint Grúziával is. A terület népességének mintegy kilencven százaléka muszlim. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. október 31. 00:05
Mi okból mentek oda, utálkodni???....suhanjanak USA- ba, ott a helyük...
galancza-2
2023. október 30. 12:23
"kedves" balos-ballios patkányok! ny-európában sokkal több antiszemita incidens történik sok éve ,mint Oroszországban. 2015-ben a párizsi Bataclan színházban 89 ember ültekmeg.A színháznak zsidó tulajdonosai voltak,ésrengeteg zsidó rendezvényt tartottak ott.Ezért volt célpont.Ebben az évben 501 antiszemita esemény történt gallisztánban. Rengeteg ny-európai városban a zsidók nem mernekzsidó öltözéket felvenni,stb.....tehát sokkal durvább a helyzet mint Oroszországban. Amúgy a nyugat-európai brösszelita országok ebben az évben 10 milliárd euróért vettek nikkelt, titánt Putyintól,és a nyugati cégek 92%-a nem vonult ki Putyintól,tehát teljes gőzzel őt gazdagítják,és a végtelenségig lehetne folytatni.............
ZZoltan
2023. október 30. 12:22
Na de miért mentek éppen Mahacskalába a zsidók????? azt is gyarmatosítani akraják? ;) amúgy azért háborodtak fel, mert ott leadják a TV-k az izraeliek által elkövetett brutális tömegmészárlásokat. (Nálunk pedig MINDEN média konkrétan héber propagandát nyom.) Mivel Dagesztán nagy része muszlim, érthető a felháborodásuk a zsidók által elkövetett sorozatos haáborús bűntettek miatt.
Ergit
2023. október 30. 12:10
Minden repteren komoly fegyveres erők vannak. Ezek itt hova tüntek?????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!