Bevallotta: a tizenéves Britney Spearsnek abortusza volt, amíg Justin Timberlake-kel járt

2023. október 18. 06:58

„Az egyik leggyötrelmesebb dolog, amit valaha is átéltem az életemben” – nyilatkozta az amerikai popsztár.

2023. október 18. 06:58

Britney Spears a napokban bevallotta: abortusza volt, amíg Justin Timberlake-kel randizott. Az amerikai popsztár, aki 1999 és 2002 között járt Timberlake-kel a kapcsolat idején 17-22 éves volt. A Sky News az énekesnő közelgő memoárjából osztott meg részleteket, amelyben Spears „meglepetésként”  írta le a terhességet, de úgy emlékezett: számára ez nem volt tragédia. „De Justin határozottan nem örült a terhességnek. Azt mondta, hogy nem állunk készen arra, hogy gyerek legyen az életünkben, hogy túl fiatalok vagyunk.

Ha csak rám lett volna bízva, soha nem tettem volna meg”

– írta Spears, aki az abortuszt úgy jellemezte, mint az egyik leggyötrelmesebb dolog, amit valaha átélt az életében. Spearsnek később két gyermeke született a rapper és táncos Kevin Federline-tól, akihez 2004-ben ment feleségül. 

Nyitókép: Instagram

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Temeráf
2023. október 19. 11:07
Ez a Csitri Spricc volt minden idők legrosszabb előadója mióta zene van a földön! Mennyi kellemetlen percet okozott nekem ez az okádék nő, ha meghallottam a számát, nekem az nap hallgatnom kellett Metallicát vagy Prodigy-t vagy drum&bass-t, mert egész nap a fejemben szólt a visszataszító zenének nem mondható rikácsolás!
csicseriborso3
2023. október 18. 11:26
Szerintem meg kéne írni Britney Spears pelenkáskori emlékeit is. Olyan érdekes lenne.
sentimental
2023. október 18. 10:28
Nagy szerelem lehetett. Kár érte. Bár így volt jól, a szerelem örök.
Kovács József
2023. október 18. 08:33
Vajon kit érdekel az a hír?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!