Tévésorozat készül Zelenszkij egykori sajtótitkárának memoárjából

2022. szeptember 21. 21:56

Julija Mendel visszaemlékezéseinek jogait a Jeff Wachtel által alapított Future Shack Entertainment szerezte meg.

2022. szeptember 21. 21:56
null

Televíziós minisorozat készül Volodimir Zelenszkij ukrán elnök korábbi sajtótitkárának The Fight of Our Lives (Életünk harca) című memoárjából – számolt be róla a deadline.com hollywoodi hírportál szerdán.

Julija Mendel visszaemlékezéseinek jogait a Jeff Wachtel által a közelmúltban alapított Future Shack Entertainment szerezte meg.

Az ukrán újságíró Zelenszkij 2019. májusi beiktatása után csatlakozott az elnök stábjához sajtótitkárként, és 2021 júliusáig töltötte be a posztot. The Fight of Our Lives: My Time with Zelenskyy, Ukraine's Battle for Democracy, and What It Means for the World (Életünk harca: Időm Zelenszkijjel, Ukrajna harca a demokráciáért és amit ez a világnak jelent) című memoárja szeptember 13-án jelent meg.

A könyvben felidézi, hogyan vált Zelenszkij népszerű színészből elnökké. Beszámol a 2022-es orosz inváziót megelőző két év kulcsfontosságú eseményeiről, mások mellett a Zelenszkij és Vlagyimir Putyin orosz elnök közötti találkozókról, amelyeken ő is részt vett, és a Donald Trump amerikai elnök és Zelenszkij közötti telefonbeszélgetésekről is.

Mendel, akinek vőlegénye a fronton harcol, Ukrajna háborús életéről is ír a könyvben.

Az USA Network és a UCP korábbi főnöke, Jeff Wachtel azért hozta létre a Future Shack Entertaniment produkciós céget, hogy a globális közönség számára fejlesszen és társfinanszírozzon műsorokat. Mendel memoárjából a tervek szerint korlátozott epizódszámú sorozatot készítenek.

(MTI)

Nyitókép: SERGEI SUPINSKY / AFP

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chardonnay99
2022. szeptember 22. 18:50
Az RTL már érdeklődik...
elfújta az ellenszél
2022. szeptember 22. 09:26
Egy újabb csapból ömlik a F O S, miközben betiltják az orosz klasszikusokat a demokrácia élharcosai Számunkra annyi előnye van az ilyennek, hogy tudjuk mi várt volna ránk, ha Maki nyeri a választást és a sajtótitkárnőjével (már nem emléxem a nevére) mondatnák meg a frankót
Szuper
2022. szeptember 22. 08:35
Akkor most nagy bajban lesz a Grimm testvérek, Aiszóposz, Hans Christian Andersen, Antoine de Saint-Exupéry, Jean de La Fontaine, Alekszandr Szergejevics Puskin, Lev Nyikolajevics Tolsztoj, és nem utolsó sorban Arany László, Benedek Elek munkássága... Soroljam még? Erős az ellenszél...! :-)))))))))))))))))))
Szittya66
2022. szeptember 22. 07:05
"Felidézi, hogy hogyan lett népszerű színészből elnök" Nem hiszem, hogy a CIA erre megadja az engedélyt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!