Bayer Zsolt: A nyugati értelmiség a zsidók elleni erőszaknak tapsol (VIDEÓ)

2023. október 29. 13:14

A nyugati mainstream politika korábbi önmagát megtagadva a terrort és az Izrael elleni támadásokat méltatja a publicista szerint.

2023. október 29. 13:14

Bayer Zsolt a Magyar Nemzet Rögvalóság című videósorozatában foglalta össze az elmúlt hetek eseményeit az izraeli háborúval és annak nyugat-európai következményeivel kapcsolatban.

Ami nem is olyan rég még elképzelhetetlen volt, az mára rögvalóság

 – jelentette ki Bayer Zsolt. 

A publicista szerint a nyugati mainstream politika korábbi önmagát megtagadva a terrornak és az Izrael elleni támadásnak tapsol.

Nyugat-Európa nagyvárosaiban muszlimok ezrei, adott esetben tízezrei vonulnak fel az utcákon, üvöltöznek Izrael és zsidóellenes jelszavakat

– mondta a publicista.
Bayer Zsolt videóját itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. október 30. 23:56
Nyugati értelmiségnek muszáj együtt tapsolni a betolakodó terroristákkal , különben a terroristák az európaiakat is lekaszabolják.
bagira002
2023. október 30. 23:47
Nyugat háborúbűnös kiderült nem csak ukrán háborúval kapcsolatosan , hanem palesztinokat támogatja. Brüsszel kettős játékot játszik , ukránoknál nyugatot Amerikát támogatja oroszok ellen , közben a palesztinoknál az oroszokat támogatja az Amerika barát Izrael ellen .
Nyugatellenes
2023. október 30. 10:09
Írtsák ki egymást! És akk ebbe kívülállóként belekeveri magát, azt is!
Héja
2023. október 30. 09:34
Pontosabban: a nyugati b a l o s értelmiség....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!