Hódít a jobbos sör Amerikában

2023. szeptember 10. 12:43

Az amerikaiknak bejön a 100 százalékban woke-mentes sör.

2023. szeptember 10. 12:43

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, sokaknál kiverte a biztosítékot az Egyesült Államokban, hogy az egyik legnépszerűbb sörmárka, a Bud Light transznemű influenszerrel reklámozta az egyik termékét. A botrányt követően csökkentek az eladások, és gyorsan zuhanni kezdett a cég részvényeinek értéke. 

Egy konzervatív sörmárka gyártója viszont kihasználta az alkalmat, és új terméket dobott a piacra. A Dad's Ultra Right Beer saját bevallása szerint letarolta az amerikai sörpiacot, és országszerte több ezer kiskereskedőnél, étteremben és bárban lesz kapható a termékük – írja a Fox Business.

A vállalat áprilisban indult útjára, és kezdetben csak online értékesítette az úgynevezett „100 százalékban woke-mentes” sört. Mára már Georgia és Arkansas állam egész területén lehet az üzletekben és az éttermekben találkozni az egyértelműen jobboldali célközönséget megszólító sörmárkával.

„Eleinte kigúnyoltak minket, és azt mondták, sohasem fogunk sört készíteni, egyetlen egy sört sem fogunk tudni eladni és nem fogunk forgalmazókat sem találni. 

Azt is megkaptuk, hogy egyetlen egy üzlet polcaira sem fogják kirakni a termékünket. Most pedig büszkén mondhatom, hogy mindezt néhány hónap alatt teljesítettük” – írta sajtóközleményében Seth Weathers vezérigazgató.

A friss márka azonnal sikeres lett. Eladási értéke meghaladta az 1 millió dollárt, több mint tízezer vásárlót szerzett magának, és húszezer hatos kiszerelésű csomagot adtak el az áprilisi megjelenés első két hetében.

Nyitókép: Dad's Ultra Right Beer / Twitter 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. szeptember 13. 13:23
Ez a világ fura,már lehet a sör is buzi.....
Reszelő Aladár
2023. szeptember 12. 21:01
Ezt kicsit irigylem bennük. Egyből meglátják a piaci rést és van tőkéjük benyomulni oda. Reméljük itthon is kapható lesz.
MZperXXL
2023. szeptember 11. 13:10
Szurkolok a sörnek, de... szeptember 10-én ÁPRILISI adatokra hivatkozni??? "húszezer hatos kiszerelésű csomagot adtak el az áprilisi megjelenés első két hetében" Mi történt azóta, például szeptember első két hetében?
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 11. 01:43
>>>Ugandai Bubu 2023. szeptember 10. 15:52 Posztmodern faszság, woke sör meg a nem woke sör is. A magyar putlerszopó moszkovitáknak a Heineken való amúgy...<<< Láthatóan nem sok sörrel volt dolgod életedben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!