Elvtársak! Elvtársnők! Véget kell vetnünk a bolygónormatív kisebbség uralmának! Fizessenek a gázbolygók! (VIDEÓ)

2023. augusztus 16. 06:04

Szóval azt mondta ez a lány a Telexnek, hogy „a biológia manapság irreleváns” – mármint nemi identitási kérdésekben. Akkor nézzük.

2023. augusztus 16. 06:04
null
Veczán Zoltán
Veczán Zoltán

Így, ezzel az irigylésre méltó nyíltsággal mondta, pacekba, mindenféle kétely vagy kellemetlenségérzet nélkül nyilatkozott egy komplett tudomány kapcsán.

A sokrétű identitásválságok luxusába belewoke-kant civilizációnk csúcsa ez a lány, kétség sem fér hozzá.

Mert hát miközben a különféle csoportidentitásokat bevagonírozták a múlt század második felének internacionálé-tereibe (Anderson a nemzet mint „elképzelt közösség”-étől McLuhan „világfaluján” át a Fukuyama által a történelem bámulatra méltó rövidlátással vizionált végéig hosszú a sor a világ ekkor még szabadabbik felén is), ezalatt a tömegek mesterségesen előidézett identitáséhségükben mindent befaltak, amit eléjük tettek.

Mindent, amit közben alaposan leöntöttek nekik az egyenlősdi generálszószával, amely elfedte a lejárt szavatosságú, mérgező eszmék aromáját. 

Előbb a humántudományokat darabolták bele a fazékba, eltartott úgy az ezredfordulóig, mire politikailag korrektre párolták őket az eleve esendő pszichológiától a szociológián át a történelemtudományig; a mérnökök, matematikusok, fizikusok, közgazdászok és az egyéb számemberek ekkor még nevettek az egészen, mert kettő meg kettő akkor is négy, ha valaki fejreáll, és közben nonbináris kacsamájpástétomnak képzeli magát ugyebár, a számítás csak így helyes, nem értelmezés kérdése, elvégre a számok a betűkkel ellentétben egyetemesek.

Vagyis voltak, amíg az ideológia óriáskígyója körbe nem fonta és össze nem roppantotta az ő katedráikat is,

hogy alapos emésztés után kiderüljön, a nyugati formális logika és a matematika is úgy kirekesztő, ahogy van.

A biológia a legújabb áldozat: a genderelmélet, amely eleinte csak körbesziszegte, immár a kromoszómákig marta vissza a valódi tudományt művelni akarókat; nemrég az elsődleges és másodlagos nemi jellegek mentek a levesbe, posztmodern Mengelék kései és injekciós tűi villogásával kísérve.

A biológia irreleváns” – mondta a lány. Vox populi, vox dei.

Őszintén remélem, hogy a fizika lesz a következő áldozat.

Például végre lesz valaki, aki elég bátor, s ki meri jelenteni, hogy „a gravitáció ma már irreleváns”. Hiszen a gravitáció csak az univerzum törpe kisebbségére, jelesül főként az égitestekre és környezetükre igaz, a világűr többi 99,99 százalékára nem – ergo megint egy domináns kisebbség nézőpontja lett a norma. Továbbmegyek: ez a gravitációnak nevezett, elavult etalon nem egyforma két égitestnél, tehát szó sincs arról, hogy bináris lenne (vagy van, vagy nincs), sokkal inkább egy nonbináris skáláról van szó; a Földön erősebb, a Marson gyengébb, ráadásul ez folyton változhat egy égitest életében, annak függvényében, milyen vonzónak érzi magát.

Nem következik más ebből, elvtársak, mint a haladó kötelesség,

véget vetni a bolygónormatív törpe kisebbség uralmának, fizessenek a gázbolygók!

És gondoljunk azokra, akik talán nem mernek önmaguk lenni!

Lehet, hogy a Földre is csak a bigott ciszcsillagászok erőltették rá, hogy egy szénalapú életre alkalmas, 1g-s gravitációval vegetáló, hatmilliárd tonnás bolygónak vallja magát, s igazából nem érzi jól magát a kérgében (ezt a Nyugaton úgy mondják, planetodiszfóriában szenved). Simán lehet, hogy négy kisbolygóként boldogabb lenne – nekünk pedig ideje lenne megérteni, hogy mindenkinek joga van identitása saját meghatározásához, sokszor csak bátorítás kell az ilyeneknek.

Vagyis ne kerteljünk – robbantsuk szét az egész bolygót a francba.

Mondjuk, egy-egy ilyen videó után az ember fejében megfordul: nem is olyan rossz ötlet ez.

(Nyitókép: képernyőfotó)

***

 

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gooszti
2023. augusztus 18. 04:30
Ez a bajszos geci kb. annyira feminin mint egy zsák krumpli! Max. annyi benne a nőiesség, hogy biztos szeret szopni.
gekk
2023. augusztus 16. 18:25
Jajjaj szoponcok, ez az oldal szinte sír a bátorak legbátorabbikáért, rezsisziliért, kósakupaklaliért, no meg számos fidesznyikért.
masikhozzaszolo
2023. augusztus 16. 17:03
Nagy vita van itt. Társadalmi, biológiai, nem, szerep, stb. Magamban lezárom a gondolatot. ÁNEM!
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. augusztus 16. 14:12
Van olyan család is, ahol anyuka reggel öltönyt húz, és elindul a minisztériumba “dolgozni”, beszedni a maffia védelmi és korrupciós pénzeket, az egész EU-t leugatni, majd este focizni és kosárlabdázni megy, amíg apuka otthon főz, takarít, mosogat és babázik a gyerekekkel. Aztán persze anyuka lebukik, és kénytelenek kirúgni + még apukától is elválik, mert ugye a szex az nem ment. De ez már egy másik történet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!