Nem mindenki progresszív-liberális, és ha annak kell lenni kötelezően, azt úgy hívják hogy diktatúra

2023. július 10. 19:57

A senki által nem választott, nulla demokratikus legitimációjú Bizottság egyre inkább politikai, világnézeti alapon nézi a tagállamokat és belpolitikájukat.

2023. július 10. 19:57
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Ahogy pár napja is írtam, a senki által nem választott, nulla demokratikus legitimációjú Bizottság egyre inkább politikai, világnézeti alapon nézi a tagállamokat és belpolitikájukat.

Nos. Semmi köze nincs egy ideológia és világnézet uralmának a demokráciához. Nem mindenki progresszív-liberális, és ha annak kell lenni kötelezően, azt úgy hívják hogy diktatúra. A folyamat még visszafordítható, de rendkívül veszélyes, mert egy nap tényleg úgy ébredünk, hogy mindenről ugyanazt kell gondolnunk, különben minimum anyagi hátrányban lesz részünk.

Az ideológia nem csak a Bizottságban, hanem a Bíróságon is uralkodik, egy nemzeti kisebbséggel bármikor feltörölhetik a padlót Európa államai, pedig a megalázás az megalázás, bármiért történik. A katalón vezetőket pl. levadászhatják, ha tetszik, ez nem csak a magyarokra van kihegyezve. Katalónia ügye, ahogy ezt az egészet »megoldották« több mint riasztó.

Ettől még bent kell maradni az EU-ban és belülről küzdeni, kivülre kerülve ugyanis egy olyan adottságú/méretű állam mint Magyarország gyorsan ellehetetleníthető.”

***

Nyitókép: Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. július 11. 18:13
"Nem mindenki progresszív-liberális, és ha annak kell lenni kötelezően, azt úgy hívják hogy diktatúra" Nem. Azt úgy hívják, hogy liberális demokrácia.
Hangillat
2023. július 11. 14:39
Az EB a szerződések őre- liberális alapértelmezés akkor. A szerződések őre- ultraliberális eubeszél most.
II.baljoska61
2023. július 11. 04:04
Nos, a Bizottságot az Európai Parlament választotta meg, ugyanúgy, ahogy a magyar az Orbán kormányt. Vagyis, Demkókám, ha a Bizottságnak nincs legitimációja, akkor a a magyar kormánynak sincs... Nem gondoltam, hogy ennyire ostoba vagy.
bagira002
2023. július 11. 02:04
Bűnös Amerika-Brüsszel-Németország az eutól orosz olcsó energiát diktatórikusan elvette , adósságba , értelmetlen háborúba belehajszolta . Közben megszálló betolakodókat betelepítettek, itt van a kutya elásva , csak erről a csahos dollárkommunisták nem beszélnek mert a nyugat bűntársai . ........ Eus törvényeket egyedül Magyarország Orbán kormány tarja be .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!