Nincs új a nap alatt: hazánkon gúnyolódik Daniel Freund

2022. november 15. 12:29

Boris Kálnoky hamar helyretette a német EP-képviselőt.

2022. november 15. 12:29
null

Daniel Freundnak van egy „jó” szokása, hogy gyakorta Magyarországot állítja az epés megjegyzéseinek a célkeresztjébe. Most éppen poénkodott Magyarországgal a liberális EP-képviselő.

Az Euractiv beszámolt egy hírről, miszerint „Egy uniós ország nem támogatta a további orosz szankciókat – mondta a szlovák külügyminiszter”. Freund így reagált erre:

Boris Kálnoky megvédte hazánkat

Freund tweetje alatt kommentben reagált Boris Kálnoky. Az újságíró megjegyezte:

Daniel Freund nekiment von der Leyennek: „Már az orosz támadás előtt is túl elnéző volt Lengyelországgal és Magyarországgal"

Daniel Freund ismét a Twitteren kritizálta Magyarországot, valamint most az Európai Bizottság elnökét is kritikával illette, amiért nem elég szigorúan lép fel Magyarországgal szemben. Ursula von der Leyen már azelőtt túl elnéző volt Lengyelországgal és Magyarországgal a jogállamisági kérdésekben, mielőtt Oroszország megtámadta Ukrajnát" - fogalmazott Freund. Nyitókép: AFP

Nyitókép: Facebook

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
janoska12
2022. november 16. 19:00
Szemét.. Náci.. Rohadgyon.. Le.. A.. Húsa.. Minelelob
Innogreen23
2022. november 15. 16:59
Nem értem miért kell egy ilyen ostoba prolináci német agyhalottal foglalkozni. Gyakorlatolag azt csinál amit csak akar. A lőtéri kutyát sem érdekli.
pepita
2022. november 15. 15:35
Márky-zaj! Igazán szégyellhetnéd magad,hogy ilyen emberrel fotót készítesz.
Rocktoberi
2022. november 15. 15:12
Alacsonyan lógó gyümölcs ez a Freund gyerek. Ostoba, fóbiás, buzi mozgalmár. Kell még mondani valamit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!