Alaposan kikérdezték Varga Juditot Washingtonban

2022. október 26. 19:57

Az amerikai sajtót is kiemelten érdeklik a magyar válaszok és megoldások – írta az igazságügyi miniszter.

2022. október 26. 19:57
null

Varga Judit igazságügyi miniszter nemrég az Egyesült Államokba utazott. Több napos kint tartózkodása alatt részt vett többk között egy állampolgári eskütételen Washingtonban. Az amerikai konzervatív alapítvány, a Heritage Foundation rendezvényén pedig elemezte az Európai Unió és benne Magyarország helyzetét.

De találkozott Donald Trump egykori elnök igazságügyi miniszterével, William Barral-lel is.

Mint többször is fogalmazott közösségi oldalán, 

Egyik legutóbbi Facebook-bejegyzéséből az is kiderült, hogy az amerikai sajtót is kiemelten érdeklik a magyar válaszok és megoldások a jelenkor kihívásaira, különösen az illegális migráció kezelése kapcsán.

„Az elmúlt időben újra felerősödött a migrációs nyomás Magyarország déli határán, ezért a Kormány határvadász ezred felállításáról döntött, akik esküt tettek a magyar emberek és Európa megvédésére” – idézte fel Varga Judit.

A magyar igazságügyi miniszter vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Varga Judit Facebook-oldala

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolozsv
2022. október 27. 15:41
Köszönjük Mandiner, te polgári izé, hogy a téves elképzelésed erőltetésével (kis brüsszeli módszertan, ugyebár) ilyen eredményt bírsz idevarázsolni. Hogy csakazértse engedd meg az x-elést. Arról már nem is álmodunk, hogy kitilts, felügyeld a kommenteket. Nulla fáradozás, busás lájk, jó az. Közzé tehetnétek a havi eredményt pénzre váltva.
Töki
2022. október 27. 09:24
Juditkám! Drága földim! Csak óvatosan a szövetségesekkel! Meg lehet nézni, az ide - több néven is - irogató neolibernyák, vergődő hót birkákat! Az anyjukat megbasznák X zsetonért, de az észt azt osztanák, közben meg 1 életre alkalmatlan szarkupacok! Okosan Juditka, okosan!!!
Vata Aripeit
2022. október 27. 08:27
Varga Juditra nagyon rá vannak izgulva a trollok, minden vele kapcsolatos hír alatt elkezdenek tobzódni, és forgó szemekkel ugrálni. szerencsétlenek :-)
fado
2022. október 27. 08:19
Kikérdezési
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!