Itt a banktörténelem legnagyobb kiszivárogtatása

2015. február 09. 17:33

Fegyverkereskedők, diktátorok közvetítői és gyémántcsempészek is szerepelnek a HSBC óriásbank kiszivárgott ügyféllistáján.

2015. február 09. 17:33

Amellett, hogy fedezett illegális tevékenységeket, pénzmosáshoz és adóelkerüléshez tanácsokat is adott a HSBC svájci óriásbank ügyfeleinek, köztük diktátorok embereinek, fegyverkereskedőknek, gyémántcsempészeknek és közismert személyiségeknek – ez derül ki a cég irataiból, melyeket egyik korábbi dolgozója, Hervé Falciani adott át a francia hatóságoknak. 

Az Oknyomozó Újságírók Nemzetközi Konzorciuma (ICIJ) szerint ez a világ legnagyobb bankszektort érintő kiszivárogtatása.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szabadon ébredők
2015. február 10. 20:44
Kadhafi visszakérte az aranyát, ezért szétbombázták A hollandoknak viszont első szóra visszaadták, logikusan azért mert beszólhattak hogy nyilvánosságra hozzák, az ukránok lőtték le az utasszállítójukat
Szabadon ébredők
2015. február 10. 20:42
kitiltott "a HSBC már nagyon rég óta szúrja a "sidó bankárok" szemét..mivel "nem akar beállni a Sorba".." Igazad lehet arról miértnem írnak szalagcímekben hogy a FED ELLOPTA Fort Knoxból az aranyat????????????????? Kötelező lenne évente egy viszgálóbizottságnak ellenőrizni a meglétét Utóljára kb 30 éve volt "viszgálat" akkor a papiron ottlevő arany 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!%-át találták meg A németek vissza akarták kérni aza arnyukat, meg se nézhették Strauss Kahn zsidó IMF vezért azért buktatták meg egy kamu nigger szobalánnyal mert aranyban kérte a befizetést illetve meglebegtette hogy nincs meg a Knox-i arany
kitiltott
2015. február 10. 20:15
a HSBC már nagyon rég óta szúrja a "sidó bankárok" szemét..mivel "nem akar beállni a Sorba".. Büntetés hegyeket fizettetek már velük minden féle pénzmosásokra meg adócsalásra hivatkozva ezért is vonultak ki Európából kivéve Svájc és Anglia
Szabadon ébredők
2015. február 10. 10:12
http://churchofgod.hu/content.php?act=szuletesijog
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!