Schumacher felébredt!

2014. június 16. 11:58

Felébredt a kómából a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher, akinek már nincs szüksége a Grenoble-i kórház szakembereinek segítségére, így egy rehabilitációs klinikán kezelik tovább.

2014. június 16. 11:58

Néhány perccel ezelőtt jelentette be Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere, hogy a világbajnok autóversenyző felébredt a kómából – írja a Bild.de. A lap arról ír, hogy Schumacher már kommunikál is a környezetével, főleg a feleségével és a gyerekeivel. Már nincs szüksége a grenoble-i kórház szakembereinek segítségére, ezért egy rehabilitációs klinikán kezelik tovább.

Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos felsérülést egy síbalesetetben Méribelben, azóta kómában feküdt.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2014. június 16. 20:56
egy aprocska történet a bajnokrol..akinek 7 világbajnoki cime és 9o-nél több nagydíj győzelme van.. amikor a mi bumink alias baumgartner zsolt szerepelt a forma-1-ben és megszerezte magyarország és az ö elsö élete forma1-es pontját...schumi volt az elsö aki odament hozzá átölelte és gratulált neki.. nemcsak versenyzöként emberileg is a legnagyobbak közé emelkedett nálam..
kuwiq
2014. június 16. 19:20
fantasztikus! a hírek szerint nagyon lefogyott remélem, ugyanaz az ember ébredt fel, aki a balesetet elszenvedte, és nincs komoly agykárosodása de végre egy nagyon jó hír egy jó emberről jobbulást innen is!
individualista
2014. június 16. 15:08
Ha már beszélt a családjával és elszállítják egy másik kórházba akkor valószínűleg már napokkal, de akár hetekkel, ezelőtt felébredt. De sajnos valószínűleg súlyos agyi károsodás maradt a baleset (az akkori CT szerint) és a több hónapos kóma után. Hosszú és kemény út vár még rá a gyógyulás útján. Az mindenesetre biztató jel, hogy beszélni tud és felismerte a családtagjait. Ha tényleg így volt.
ape1943
2014. június 16. 15:08
Az élete hét nagy futamát megnyerte,most ezt a nyolcadikat,tiszta szívből kívánom,hogy nyerje meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!