Azonosították a bostoni robbantás feltételezett elkövetőjét

2013. április 17. 19:56

A hatóságok valószínűleg azonosították a feltételezett tettest a bostoni maratoni futóversenyen elkövetett kettős robbantásos merénylet helyszínén készített felvételek alapján – közölte szerdán a CNN amerikai hírtelevízió.

2013. április 17. 19:56

A felvételek rögzítették, ahogy a feltételezett elkövető megközelítette a helyszínt, és ott elhelyezett egy csomagot. Az elkövető állítólag egy sötét bőrű férfi. A bostoni terrorcselekmény következtében hárman életüket vesztették, és több mint 180-an megsebesültek.

Frissítés: Letartóztattak egy embert a bostoni kettős robbantásos merénylettel összefüggésben – közölte a CNN amerikai hírtelevízió szerdán.

Frissítés: Korrigált a CNN: az amerikai hírtelevízió saját korábbi jelentését cáfolva közölte, hogy mégsem vettek őrizetbe senkit a bostoni maratonon elkövetett kettős robbantással kapcsolatban. Kormányzati források a CNN-t és az AP amerikai hírügynökséget is úgy tájékoztatták, hogy a feltételezett elkövető személyazonosságát még nem sikerült megállapítani. Azt viszont megerősítették, hogy két kamera is rögzítette, amint egy férfi egy táskát helyezett el a második robbantás helyszínén.

(fotó: SITA/AP)

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2013. április 18. 08:27
Na, reggelre már korrigáltak, továbbra sincs fogalmuk se.
békalepcse
2013. április 18. 07:15
Most mondta a Kossuth, a bomba része volt a repesz töltet. Legalább biztos infókat adhatnának.
Necoure Yamakee
2013. április 17. 23:06
Követelem, hogy Swoboda, Reding, Bendit,BArroso és a többi degenerált kezdeményezzen azonnal vizsgálatot a rasszista, antiszemita, nacionalista amerikai hatóságok ellen, akik nem "fiú"nak, esetleg "fiatal"nak nevezték a robbantót, hanem merték sötétbörűnek titulálni. Innen már csak egy lépés a vészkorszak, a koncentrációs tábor és a lámpaernyő. Remélem hamarosan felfüggeszti az USA szavazati jogát az aggasztó, ellensúlyleépítő magatartása miatt.
Wazze
2013. április 17. 22:21
Még nem tudták kitalálni, hogy szír legyen vagy perzsa?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!