Egész éjszaka esni fog a hó a Dunántúlon!

2023. január 21. 22:05

A legtöbb hó előreláthatólag Zalában és a Balaton térségében hullhat le, ahol helyenként akár a 10 centit is elérheti a hóvastagság.

2023. január 21. 22:05
null

Egy mediterrán ciklon gyenge csapadékzónája sodródott ma fölénk dél felől, ami délen és a Dunántúlon sok helyen okozott nem túl intenzív, de folyamatos havazást. Akik örömüket lelték a hóesésben azoknak jó hírrel tudunk szolgálni: a dél felől érkező csapadékutánpótlás miatt ugyanis

egész éjjel és vasárnap délelőtt is kitarthat a havazás a Dunántúlon

– osztotta meg a hírt szombaton az Időkép.

A portál közlése alapján a legtöbb hó előreláthatólag Zalában és a Balaton térségében hullhat le, ahol több helyen 5, helyenként akár a 10 centit is elérheti a hóvastagság. A havazás vasárnap délelőtt folyamatosan megszűnik, legtovább északnyugaton tarthat ki.

A kép forrása: Időkép
A kép forrása: Időkép

Nyitókép: MTI/Komka Péter

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2023. január 26. 12:24
No, az én gyerekkoromban még nem volt újsághír, hogy télen egész éjjel havazott.
Nannyó
2023. január 21. 23:16
Tíz centi hó? Az má' komoly. :) Hírértéke van, de tényleg. :) Gyerekkoromban így január idején hatvan centis volt a hó, tűzoltók meg katonák vittek haza a hátukon az iskolából. :)
Ricsibmf
2023. január 21. 23:08
Nincs az időjárás egy hónappal elcsúszva a naptártól? Nem lenne célszerű a naptárt módosítani?
Dr. Greta Grünberg
2023. január 21. 22:28
Inkább a fehér hó, mint a barna eső.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!