Orbán Viktor levélben köszöntötte a hazai zsidóságot az újév alkalmából

2022. szeptember 23. 18:00

Róna Tamás rabbi példa nélkülinek és követendőnek tartja Orbán Viktor és az általa képviselt magyar kormány gesztusát.

2022. szeptember 23. 18:00
null

Róna Tamás rabbi Facebook-oladlán tette közzé, hogy személyes levelet kapott a miniszterelnöktől, aki a zsidó újév alkalmából köszöntötte fel a hazai zsidóságot.

Hála és figyelem! Ezek a szavak jutottak eszembe, amikor a mai napon Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi levélben személy szerint, a Magyarhoni Zsidó Imaegyletet és a magyarországi zsidó közösség tagjait köszöntötte Rós Hasána vagyis a zsidó újév alkalmából”

– írta.

Róna Tamás úgy folytatta, példa nélküli és követendő gesztusnak tartja Orbán Viktor és az általa képviselt magyar kormány figyelmét a hazai zsidó közösség iránt!

Köszönjük szépen!”

– zárta.

Nyitókép: MTI/Mészáros János

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MyOp
2022. szeptember 26. 08:22
L'sáná tová, rós hasáná alkalamából.
Swatim12
2022. szeptember 24. 13:03
En pedig azt szeretnem kerdezni hogy orbannak es a fidesznek mikor lesz ugyanolyan fontos a magyar mint a zsido? Merthat ertem en hogy zsido reneszansz van itt kerem es kerdem magyar mikor lesz? Az elmult 70 evben nem vol!
Lajoss
2022. szeptember 24. 12:30
A szokásos őszintétlen képmutatás..
Zsolakomarom
2022. szeptember 24. 10:46
A nemzsidokat meg a korona kamu titkositasaval koszontotte Orban miniszterelnok Ur ! "Tíz évre titkosította a kormány, hogy mi alapján döntött az operatív törzs a pandémia alatt" https://index.hu/belfold/2022/09/20/operativ-torzs-titkositas-adatok-veszelyhelyzet-magyar-kozlony/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!