Tóta W. Árpád: Az Európai Unió helyében én nem adnék egy vasat sem!

2022. július 15. 20:20

A HVG radikálisan Orbán-ellenes publicistája ismét megvillant.

2022. július 15. 20:20
null

Tóta W. Árpád újabb publicisztikát jelentetett meg a HVG-ben, amelyben a baloldali újságíró tanácsokat osztogat Brüsszelnek azt illetően, hogy hogyan szúrhatnak ki Orbánnal. Tóta W. azzal kezdi, hogy Orbán zsákutcába kormányozta Magyarországot, mentőöv nélkül, megállíthatatlanul, előbb az inflációba, aztán az elszegényedéssel járó összes többi zűrbe.

– fogalmazott, majd azzal folytatta, hogy érdekes lenne egyszer belenézni egy ilyen (kormánypárti – a szerk.) polgártárs agyába, és megfejteni, mi kavarog benne, majd leostobázza őket.

Tóth W. kijelenti, a „tájékozott, európai magyarok pedig tudták eddig is, hogy a kormány hazudik; az uniós feltételek elérhetők voltak, ismertette őket a sajtó »a fideszes lapok nem, de hát így lehet megkülönböztetni sajtót a szeméttől«, világos volt hónapok óta, hogy mi a kotta.


– olvasható a publicisztikában. 

Tóth W. kijelenti, Orbán már megint arra készül, hogy eljárja a pávatáncot, amíg megjön az utalás, aztán folytatja, ahol abbahagyta. A HVG szerzője ezután egy hosszat sajnálkozik azon, hogy nincs az Európai Unió helyében, ami azért baj, mert ő velük szemben tudja, hogy „Orbán csak az erőből ért, és hogy most végre kényszeríthető”.

– írja. 

Tóth W. úgy fogalmaz, az unió most sok mindent kikényszeríthet, de a legfontosabbról szó sem esett eddig: elmondani a magyaroknak, miről szól az egész.

Ha valódi, fájdalmas engedményt akarnak, ami Magyarországot visszavezetheti az európai népek közé, akkor nem törvényeket kérnek, hanem a mikrofont. Napi tíz perc műsoridőt a közmédiában.”

Kiemelt kép: Blogstar.hu

 

 

 

 

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2022. augusztus 05. 15:34
Mi se neked, egy vasat se. Ha annyit kapsz, mint amit megérdemelsz, éhen döglesz te elmebeteg magyargyűlölő pöcs.
axel2552
2022. július 17. 23:41
Ez a baj Árpikám veled meg a hasonszőrűekkel.Nektek mindegy ki döglik bele csak bukjon meg az Orbán.Ha kipusztulna vele együtt fél ország meghalna egy csomó kisgyerek nektek az is elfogadható lenne.Sőt talán még teged ismerve jönne a poénkodás is hogy tuti fidesz szavazok voltak.Értem én Zorbán lopja a pénzt.Mi lenne ha a nagyfejű haverjaiddal azon dolgoznátok hogy az ország kapja meg a pénzt csak a Zorbán ne tudja lenyúlni.Eubiztost nevezzenek ki mondjuk vagy bármi.Persze ne titeket mert ti pont úgy ellopjátok.Nem, jobb ha nem kapunk semmit.Szándékosan rosszat tenni magyarországnak (a ti szavazóitoknak is) na ez a hazaárulás.
Burmin
2022. július 17. 13:44
Ki a faszom az a tótavé ?
hetediknap
2022. július 17. 09:06
Ez az igazi hazafi !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!