Molnár Enikő és Földi István is megjelent a Jobbik ülésén

2022. június 09. 18:42

Molnár Enikő nem várta meg a többórás esemény végét, alig egy órával a kezdete után távozott a helyszínről.

2022. június 09. 18:42
null

Ahogy arról korábban beszámoltunk, rendkívüli választmányi ülést tartott a Jobbik szerda este. A sajtó munkatársai az eseményre érkező politikusokat kérdezték, így többek között Molnár Enikőt, Jakab Péter korábbi kabinetfőnökét is megpróbálták megállítani egy kérdésre. 

Molnár Enikő még június 1-én mondott le tisztségéről, ezt megelőzően pedig arról lehetett kiszivárgott információkat hallani, hogy ő maga irányította a pártot, és ezért irányult többek között ellene a párton belüli puccs. 

Szabó Gábor, a párt országos választmányi elnöke arról tájékoztatta a sajtót, hogy az elmúlt hetek eseményeit is át kell beszélniük. Földi Istvánt korábban egy jobbikos eseményen történt zaklatással hozták hírbe, amelyet a politikus tagadott és lejáratási kísérletről beszélt. 

Szerda este Jakab Péter bejelentette, hogy lemond pártelnöki tisztségéről. A részleteket ide kattintva olvashatja. 

kattintva olvashatja. 

(Mediaworks-hírcentrum)

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2022. június 10. 17:07
A mamuszos kérte a bérleteket és a jegyeket a megjelentektől?
adrás
2022. június 10. 15:28
Hiába egy "jó" cuncussal mit el nem élhet egy nő. Már ha mamuszkát jó nőnek lehet nevezni ?
Lajoss
2022. június 10. 12:12
Az az undormány császár Attila még él??
Rodolfo
2022. június 10. 09:53
Ez a nő ahogy fel tud öltözni néha, ki tudja verni a biztosítékot! Főleg a white-trash, néha pedig a trampli-liba stílusa keveredik egy kis hercegzoltános fülledt hacuka-kombinációval. Lákátosh Márk pedig csak sírdogál, mert lenyúlták a stílusát... :DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!