Megvan a Békemenet időpontja!

2024. május 10. 13:07

„Meg kell állítanunk a háborús őrületet!” – írta közleményében a CÖF-CÖKA.

2024. május 10. 13:07
Békemenet

Nyitókép: MTI / Czeglédi Zsolt

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

Az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben hozzátették: legyen aznap a Margitsziget szimbolikusan a béke szigete. A közlemény szerint Brüsszel a háborúra készül, a magyar dollárbaloldali politikusok pedig támogatják ebben. „Az európai vezetők háborús lázban égnek. Pénz, fegyverek és harci eszközök küldése után már tervezik a katonai segítségnyújtást is. Sőt, a francia elnök már az atomfegyverek használatáról is megnyitná a vitát.

Meg kell állítanunk a háborús őrületet!”

– írták.

„Mi, magyarok, a világháborúk borzalmai árán tanultuk meg, hogy a béke és csakis a béke az egyetlen elfogadható álláspont. Magyarország ma a béke szigete. És azt szeretnénk, ha ez így is maradna. Minden békeszerető embert, a menetet szervezők arcaival, szeretettel várunk!” – áll a közleményben.

(MTI)

 

Összesen 495 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:46
🍓 ️ ­I­g­­­a­­z­­i n­­­i­m­f­­o­­­m­­­á­n­­­i­­­á­­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
2024. május 12. 23:42 Szerkesztve
Végre! Remélem Kicsi lesz az a Nagy rét annyi békeszeretö embernek:)
syphax
2024. május 11. 13:07
Az nagyon igaz: VALÓBAN SOHASEM VOLT SZÜKSÉG ANNYIRA-OLYANNYIRA A BÉKEMENETRE MINT MOST.
Valodi
2024. május 11. 11:08
sapasa 14:07 ... höhöhö - ez igen! 31/4 a lájkok javára! "Ott leszek!! Mondom én, egy sötétben tartott trágyával etetett gomba! Hajrá Magyarok!! Hajrá FIDESZ!" De hányszor mondtam már, hogy itt ne ironizálj - nem értik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!