Karácsony Gergely érdemi politizálás helyett fiataloknak ad szerelmi tanácsokat (VIDEÓ)

2024. április 30. 15:43

„Ami engem legjobban zavarba hoz, az, hogy engem apunak hívnak a Tiktokon az én követőim” – mondta Budapest főpolgármestere.

2024. április 30. 15:43
Karácsony Gergely

Nyitókép: BALINT SZENTGALLAY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Elképesztő kijelentést tett a TikTokon Karácsony Gergely. „Ami engem legjobban zavarba hoz, az, hogy engem apunak hívnak a Tiktokon az én követőim” – mondta Karácsony. 

Majd így folytatta Budapest főpolgármestere: „és hogy az Instagramon szerelmi bánatát orvosolandó tanácsokat kérő fiatalok üzeneteire kell válaszolgatnom. És ezek a fiatalok nem tudják még kimondani, de benne élnek ebben a bizonytalanságban, amiben keresnek egyébként kapcsolódási pontokat. Nagyon sok fiatal számára én egy ilyen igazodási pont lettem”.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandi6026
2024. május 01. 16:58
Szakadna össze, a hülye barma! Szivárványos zászló, apunak szólítás...? Pedobuzi állat. Igazodási / kapcsolódási pont mí? Akkor most ki a nemkívánatos?
Palatin
2024. május 01. 12:32
RADNÓTI, A MÁRTIR BUDAPESTI KÖLTÖ BIZTOSAN NEM SZAVAZNA KARÁCSONYRA Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
Ehetős Odó
2024. április 30. 21:24
Olyan lesz ez az Alkalmatlan Gelgely, mint hajdan dr. Veres Pál az Ifjúsági magazinban.
tortam-0
2024. április 30. 18:22
Nem igazodási pont vagy te barom, hanem elrettentő példa!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!