Az ellenzéki közegnek az a dolga, hogy minden erejével és erőforrásával a kormány buktatásán dolgozzon

2024. április 16. 17:46

Ha a politikai vitáikat az ellenzéki szereplők egymás között nem képesek kulturáltan megvívni, az borzasztó üzenet a változást akaró tömegeknek.

2024. április 16. 17:46
null
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

Nyitókép: Havran Zoltán / Magyar Nemzet

„Aki ellenzékiként Magyar Péter lejáratásában a Fidesz és a Megafon oldalára áll, az csak nehezebbé teszi a kormány leváltását.

Nagyon rövidtávú gondolkodás a Magyar Péter mögött álló tömeget azzal vádolni, hogy ne a rendszer bukását akarnák. Ezt senki nem kérdőjelezheti meg. A TISZA párttal és a vezetőjével szemben jogos észrevétel, hogy nem baloldali vagy liberális értékeket képvisel, jogos szóvá tenni akár az EU vagy Ukrajna kapcsán elmondott mondatait, de abban a gyűlöletcunamiban, amit a Megafon rászabadított, alapvető szolidaritással tartozunk felé.

Azért is, mert ez a tisztességes, azért is, mert ez a praktikus. Ha a politikai vitáikat az ellenzéki szereplők egymás között nem képesek kulturáltan megvívni, az borzasztó üzenet a változást akaró tömegeknek. Politikai alkalmatlanságot, kormányképtelenséget és a fideszes működés másolását üzenjük ezzel.

Az ellenzéki közegnek az a dolga, hogy minden erejével és erőforrásával a kormány buktatásán dolgozzon – nem az, hogy egyes pártok a másikat gyalázzák fizetett hirdetésekben.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­­ö­g­ö­­s­ ­­­l­­á­n­y­­o­k­­ ­­­v­­á­­r­n­­a­­k­ ­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Ninini
2024. április 18. 15:29
Na itt tévedtek rohadt nagyot. Nem megbuktatni kellene a kormányt, hanem jobbat ajánlani nála. Segítek, ez nem azonos azzal, hogy a magyarok kárára alátesztek a kormánynak, ahol csak tudtok. Szerintem ez neked amúgy is késő lenne. Magyar Peti viszi az EP szavazataitokat.
Ad majorem Dei gloriam
2024. április 17. 21:15
Ez a baj veletek, Donáth elvtársnő. Nem az országot akarjátok fejleszteni, csak a fideszt megbuktatni. De itt csak ti buktok meg minden választáson.
lacika-985
2024. április 17. 19:59
A pufajkás munkásőr fattyaknak az a dolga hogy lenyúlja a pénzt - ha kormányon vannak akkor az országét , ha ellenzékben akkor a globalista náci főnökeik Orbánbuktatásra adott pénzét . Egy biztos , mindkét dologban remekelnek . Máshoz nem is értenek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!