Csúnyán csőbe húzták az ismert színész-énekest

2024. február 02. 16:56

Csalódottan várták Bereczki Zoltánt a kaposvári nézők, de nem érkezett meg.

2024. február 02. 16:56
BERECZKI Zoltán

Bereczki Zoltán hosszú évek óta játssza óriási sikerrel a Dolgok, amikért érdemes élni című egyszemélyes darabot, amelyben egy kisfiú felnőtté válási folyamatába pillanthatunk bele, és tudhatjuk meg, miért is kezd el listát írni az élet apró örömeiről – írja a Bors. A darab különlegessége, hogy a közönség is bekapcsolódhat interaktív módon az előadásba. Az előadás nagyon népszerű, nem csoda, hogy Kaposváron is rendkívül sokan lettek volna rá kíváncsiak január 31-én, szerdán. A színész-énekes azonban nem jelent meg a tervezett időpontban, a nézők hiába várták tanácstalanul és némileg csalódottan. 

Bereczkitől semmilyen hivatalos magyarázat nem érkezett, pedig a művész nem tartozik azok közé, akik cserben hagyják a nézőket. A lap megkereste a művész menedzserét, a darab egyik producerét, Ferenczi Orsolyát, aki elmondta, 

Bereczki is csak aznap éjszaka egy rajongói levélből értesült arról, hogy neki előadása lett volna Kaposváron. 

A produkció tájelőadásait a Játékszín szervezi, velük állt kapcsolatban a szervező, de nekik azt jelezte, egy későbbi időpontban szeretné megrendezi az előadást.

Arról Ferencziék nem tudtak, hogy korábban jegyeket értékesített és nem tájékoztatta a jegyvásárlókat arról, hogy nem rendezi meg az előadást. A netes jegyvásárlókat értesítette, de a helyszínen már nem adtak erről információt. A producer kijelentette, kivizsgálják az ügyet, és a szükség esetén jogi lépéseket is tesznek. Ferenczi Orsolya fontosnak tartja hangsúlyozni, Bereczki Zoli soha nem hagyná cserben a közönségét.

Nyitóképünk archív: Bereczki Zoltán a Csináljuk a fesztivált! című műsor második elődöntőjének felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2022. szeptember 23-én. A Duna csatornán tíz héten át látható műsorban az évszázad magyar slágerét keresik. MTI/Balogh Zoltán

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2024. február 02. 22:27
Lehet hogy azért lett buzi, mert a szinetár zsidó lányát nyalogatta kifelé.
I feel the earth move under my feet
2024. február 02. 18:29
Na.. ez is záróizom problémákkal küszködhet..
5m007h 0p3ra70r
2024. február 02. 18:15
Most már nem “ketten jatszik egy darabban”?
Syr Wullam
2024. február 02. 17:36
Ez nem a Halott Pénz énekese? Egyedül is haknizik? 🤔
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!