Bidennél sokkal népszerűbb sztárokkal reklámozzák azt, hogy kire kell szavazni, mert fosnak Trumptól

2024. február 01. 20:32

Mondjuk Biden összekeverte Taylor Swiftet nemrég Brintey Spears-szel.

2024. február 01. 20:32
President Biden Meets With His Reproductive Health Task Force To Mark 51st Anniversary Of Roe v. Wade
Dezse Balázs
Dezse Balázs
Facebook

„Úgy néz ki Taylor Swift az amerikai kommunista baloldal marketingarca lesz az idei választáson (is). Bocsánat, influenszere. Szerintem ő elég gazdag, nem tudom mit ígérhettek neki, bár mondjuk elvenni van miből. De lehet, hogy csak fontosnak tartja a bolygó jövőjét és meg akarja menteni a jövő gyermekeit, mert ő jó.

Ki tudja. 

De egy biztos, az idei taktika, hogy Joe Bidennél sokkal népszerűbb sztárokkal, influenszerekkel reklámozzák azt, hogy kire kell szavazni, mert fosnak Trumptól. Mondjuk Biden összekeverte Taylor Swiftet nemrég Brintey #Spears-szel, de ez mindegy, mert Biden szereti a csokoládés fagylatot, és az cuki. Ami nem cuki az a jobboldal, mert most állítólag támadják Taylor Swiftet, pedig semmit nem csinált, csak hisz valamiben… nyilván.

Ja, amúgy Taylor Siftnek 280 millió követője van,

 amennyi szavazója nincs, és nem is lesz soha Bidennek, mert nincs ennyi szavazásra jogosult ember az USA-ban. Egészen pontosan 2022-ben 255,457,000 ember szavazhatott. Ha a halottakat nem számítjuk… Ez mondjuk tuti, hogy nem számít, Sorosék.. 

vagyis Bidenék biztos csak szeretik a zenéjét.

És mindeközben az budapesti amerikai nagykövetségen végeztek a díszes vacsorával a sok követővel rendelkező »tehetséges« fiatalok, akikről ugyan nem tudhatjuk, hogy mit kérnek tőlük valamiért cserébe, vagy mit tudnak elvenni tőlük, szóval tartom magam és inkább nem dőlök be a megalapozatlan összeesküvés-elméleteknek, és annak sem, hogy létezik globális hálózat, amiben hasonlóak a módszerek. Például egy jó »psyop« egy ismert emberrel…”

Nyitókép: Kevin Dietsch/Getty Image

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gegrolla
2024. február 02. 13:31
Én a Bident a bidével, a Taylort pedig a Suzuki Swifttel szoktam néha összekeverni...
Szutykok
2024. február 02. 12:29
A trampli bunkótok meg a tolvaj törpegeci gazdidat keverte össze a muszlim diktátorral taknyosbakázska:DDDD Ez nem egy nagyságrenddel cikibb.DDDDDD
google-2
2024. február 02. 11:53
Britney vagy Taylor, nem mindegy? Örvendek, hogy van egy dolog, amiben egyetértek Bidennel.
papamaci57
2024. február 02. 09:39
Öt másodperc alatt ki lehet guglizni, hogy mi az a »psyop«, de mégis mi a lószarért kell ilyen szavakat használni egy magyar újságban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!