Bayer Zsolt elmondta, mi motiválhatja Ungváry Krisztiánt (VIDEÓ)

2024. február 05. 22:05

A publicista szerint azért támadta meg a történész, mert „valószínűleg lassan kampány lesz, választások lesznek, ideje kicsinálni a fideszeseket”.

2024. február 05. 22:05

A Telexen januárban jelent meg Ungváry Krisztián írása, mely szerint Bayer Zsolt nagyapja már a II. világháború előtt aktív tagja és szervezője volt a nyilas pártnak Kiskőrösön, a holokauszt idején gettóorvosként testüregi motozásra tanította be a kiskőrösi gettó személyzetét, a háború után pedig önként jelentkezett az ÁVH-nál, és besúgónak állt.

Később Bayer Zsolt a Magyar Nemzeten reagált Ungváry Krisztián írására. „Nincs okom megmagyarázni a XX. század minden iszonyatát, benne a nagyapámét” – írta a publicista.

„Nyolc évvel ezelőtt mondtam el nyilvánosan azt, amit én akkor tudtam a nagyapámról. Nulla, azaz nulla visszahangja volt, és most nyolc év elteltével jött ez az alak és nagy kutatásokat végzett.

Miért most? Valószínűleg lassan kampány lesz, választások lesznek, ideje kicsinálni a fideszeseket”

– mondta Bayer Zsolt a Hír TV Napi aktuális című műsorában.

Arra a kérdésre, hogy miért éppen most jött elő a kutatásával Ungváry, Bayer Zsolt így fogalmazott:

Te is tudod, hogy nincs hálózat. Nyilván nem szóltak neki”

A beszélgetés során Bayer Zsolt egy alkalommal „gazember”-nek nevezte Ungváry Krisztiánt.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karsa Orlong
2024. február 10. 23:57
Remélem azért ezt a büdös szájú Unváryt is kicsinálják valahogy, biztos van valami büdös a múltjában vagy a családja múltjàban vagy ha nincs kreálni kell valamit. Tönkre kell tenni minden áron a férget!
makapaka2
2024. február 07. 22:58
A moslékban bőven lenne mit kutakodni nekik!
gekk
2024. február 06. 23:34
Nyaljátok a szart a kis nácikomcsiivadékotokról nernyikek. Van rajta elég, jut az utolsó fidkánynak is.
szeretnem_a_homokorat_megallitani
2024. február 06. 12:18
states-2 2024. február 06. 06:18 Zsolt nagyapja arra hivatott, hogy elterelje a figyelmet igen, apukám is ezt mondja. persze kozben meg nem hisz a visszajaro szellemekben, pedig az avh-t o kedvelte gyerekkoraban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!