Orbán hiánya már nagyobb, mint Gyurcsányé volt

2024. január 08. 10:59

Jó hír, hogy minden rossznak egyszer vége lesz.

2024. január 08. 10:59
GYURCSÁNY Ferenc
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Ha nem, akkor egy bődületes összeomlás lesz a vége, hatalmas infláció, munkanélküliség, gazdasági hanyatlás és nyomor, amiből nincs kiút, »stagfláció« esetén nincs jó megoldás. A propaganda majd kitalálja, mindez megint a tőlünk sok ezer kilométerre levő háború, vagy Brüsszel, a Présember, a bevándorlók és Soros miatt van, miközben egyetlen ember az, aki felelős mindezért: a szabad versenyt felszámoló, költekező, nagyzoló, tolvaj Orbán.

Miután sikeresen zsarolta meg az Európai Uniót, s az uniós elnökséggel Európa királyának képzeli magát (reméljük, hogy akkora pofont kap a valóságtól, amelybe beleszalad, hogy a Hold is szégyenlősen fordul el), reménykedik az EU fasizálásában, szélsőjobboldali változás esélyében, s a világ antikrisztusi förtelmes szörnyetege, Trump választási győzelmében, az ukránok vereségében, és abban, hogy valakit meg tud megint zsarolni vagy lopni.

Ha ez nem jön be, akkor Magyarországnak annyi. Ha bejön, akkor a világnak annyi. Lehet választani. Jó hír, hogy minden rossznak egyszer vége lesz, és amekkora volt a dicsőség hazugsága, akkora lesz a bukás, a megszégyenülés, az utálat, felelősségre vonás valósága.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Horváth K. József

Magyar Hírlap

Idézőjel

Gyurcsányéknak eddig volt 13 évük, mégis képtelenek voltak megszervezni magukat.

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edico
2024. március 07. 16:32
Bartus, fogalmaztál már életedben legalább egy értelmes mondatot?
Tommaso
2024. január 09. 08:38
Orbán hiánya már nagyobb, mint Gyurcsányé? Majd ha megkezdi jól megérdemelt száműzetését Törökországban vagy Azerbajdzsánban, akkor a vak, megvezetett hivei számára egy ideig nagy lesz a hiánya. De az ország végre hozzákezdhet az általa lerombolt jogállam ujjáépitéséhez.
bagira002
2024. január 09. 02:15
Gyurcsány Ferkó mszp-szdsz felhalmozott adósságait Orbán kormánnyal fizettették ki , önkormányzatok , kórházak , imf , máv 768 milliárd , vörösiszap , Bajnai féle liba kár, gáztárolók, víz, villamos cég visszavásárlása , 60 tonna arany vásárlás maradékot Angliából hazahozatta (Gyurcsány nyugatra kivitette megőrzésre , nem lehetetlen egyéni célra) , Seuzo kincsek. károkat . Mind Orbán kormány fizette ki . Igazság szerint Gyurcsánynak és feleségének börtönben elzárva kellene élni több kárt az országnak ne okozzon.
Sulammit
2024. január 08. 22:41
Téged nem fog senki felelősségre vonni, mert senki sem vesz komolyan, annyi marhaságot hordasz össze minden irkafirkálmányodban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!