Nagy Feró az ATV adásában beszélt lánya szüzességének elvesztéséről (VIDEÓ)

2024. január 04. 12:13

Rónai Egont is meglepte a példa, amit a frontember felhozott.

2024. január 04. 12:13

A Mandiner beszámolt róla, hogy kilépett a Beatricéből Nagy Feró fia Nagy Hunor Attila és Kékkői Zalán a zenekar gitárosa. Az okokról kérdezte Rónai Egon az együttes frontemberét az ATV Startban.

„Egész csoda, hogy eddig kibírta mellettem!” – kezdte mondandóját Nagy Feró. „Készültem erre, olyan, mint amikor a lányom annak idején elvesztette a szüzességét, és mondtam neki, na, végre, ez az! 18 éves korában vesztette el a szüzességét, mondtam neki, ne szórakozzál már… hát már rég…” – fogalmazott a frontember, amikor a műsorvezető félbeszakította: „Figyelj, Feró, biztos vagy benne, hogy a lányod örül, hogy ezt elmeséled?!”

Nem tudom, de ez az igazság, és az igazság sokszor fájdalmasabb”

válaszolta az énekes.

A jelenet 2:44-től nézhető vissza:

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bélsaczár
2024. január 12. 13:31
Ő egy ,,konzervativ apuka" bármit is jelent manapság ez a kifejezés.
Hyazinth
2024. január 05. 02:42
"Mondtam kislány, este ne menj ki a térre! Ott rossz fiúk vannak, és oda lesz a tisztességed Ne higyj el minden vallomást, mert nem biztos, hogy lesz majd folytatás Megzavarja fejed a sok beszéd, és hova lesz a szép remény? Látod kislány, nem hallgattál a szóra Múlik az idő és nemsokára megjön a gólya Mert elhittél minden vallomást és látod nincs már folytatás Megzavarta fejed a sok beszéd és hova lett a szép remény? Megtörtént, felnőttél, az álmokból már épp elég, most nem is tudom, hogy mit mondjak neked!"
2024. január 04. 19:12 Szerkesztve
Feró, ne keress új szerepet, maradj a számodra megszokottnál, ja és nem dőlhetsz be balekként az atv-nek sem!
Massimiliano Prospero dArco
2024. január 04. 14:48
ún. keresztény-konzervatív a tv-ben, utolsó rühes proletár...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!