Elutasítjuk Brüsszel nyomásgyakorlását

2023. december 20. 12:02

Egymást tisztelő, patrióta kormányok vannak hivatalban a Duna mindkét partján.

2023. december 20. 12:02
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Voltak idők, amikor egy magyar-szlovák külügyminiszteri találkozótól nem lehetett sikert várni. Ma azonban már más szelek fújnak.

 Egymást tisztelő patrióta kormányok vannak hivatalban a Duna mindkét partján, melyek világosan értik, hogy a jószomszédi együttműködés nemzeti érdek. 

Elutasítjuk Brüsszel nyomásgyakorlását, az erőszakos központosítást, fontos számunkra a szuverenitás, melyhez ragaszkodunk, és közösen állunk ki az illegális migrációval szemben is.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 21. 17:26
Hatalmas sikereitek vannak a tótokkal ártópeti: - a bemes dekrétumok máig hatályosak, tulajdoni perekben folyamatosan használják a magyarok ellen, - a kettős állampolgárok ellen eljárásokat inditanak és megfosztják őket a tót állampolgárságuktól, - lopják a tórténelmünket, müemlékeinket, hőseinket, művészeinket, nem csak az országunkat, - a Duna vizét továbbra is ellopják, a Mosoni Duna és környezete pusztul, - a történelmi közigazgatasi egységeket másodjára túrják szét, hogy a demográfiai iszonyokat tovább rontsák a magyarok kárára, - a magyar nyelvü úgyintézést és közoktatást lassan végleg felszámolják, - Eszterházyt nem rehabilitálják, ahogy a többi tótok által legyilkolt magyart sem. Ezel a "sikereitek" ártópeti. Kibaszott alljas gecik csicskák vagytok, akiknél nem arra kell figyelni, amit hazudoznak, hanem arra, amit csinálnak. Eladtátok a magyarokat a tótoknak, a semmiért cserébe.
kuzmics
2023. december 20. 12:15
Hajrá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!