Megérkezett az előrejelzés: a hétvégén már kelleni fog a pulcsi

2023. november 08. 08:30

Csak az ország nyugati részén számíthatunk több napsütésre.

2023. november 08. 08:30
null

Az Időkép előrejelzése szerint következő napokban változékony időjárásra számíthatunk az ország egész területén.

A szerdai napon felerősödik a felhőzet az északkeleti régióban, nap közben ködfoltok és kisebb esőzések is várhatóak. Aznap viszont Dunántúlon viszont napos időre számíthatunk. A hőmérséklet az ország nyugati részén 9 és 14 fok között alakul majd. Csütörtökön ezek a ködfoltok eltűnnek, és hosszabb-rövidebb időre kisüt majd a nap délnyugat felől. Fátyolfelhők is csak elszórtan lesznek az égbolton, csapadék nem várható. A hőmérséklet aznap reggel 3, délután pedig 13 fok körül alakul majd.

A hét végén, Pénteken erősen felhős, borult idő várható, emellett széles körben várható kiadós eső és zápor is. A hőmérséklet mindössze 10-11 fok lesz, az északnyugati szél pedig megélénkül. Szombaton nyugat felől lassan csökken majd a felhőzet, ugyanakkor a Dunától keletre akár délutánig is eshet az eső. Az északnyugati szél továbbra is élénk marad szombaton. A hőmérséklet 10 fok körül alakul majd.

Vasárnap erősen felhős, párás idő várható, és délutántól szórványosan kisebb esőkre lehet számítani. A hőmérséklet reggel 4, délután pedig 11 fok körül alakul majd.

Az időjárási előrejelzések szerint tehát változékony idő vár ránk a következő napokban, így érdemes felkészülni az esős, hűvös napokra.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kizokkentido
2023. november 08. 12:07
Azt hiszem egy mesterséges intelligencia bevetése sokat javítana e lap egyre inkább hanyatló minőségén.
alphaville
2023. november 08. 11:32
Kelleni fog... a mandiner napról-napra silányul.
Estragon
2023. november 08. 10:40
"Kelleni fog"??!! Hogy nyelvében se éljen a magyar, egyelőre germanizmust használ a héber szolga, amit majd a jiddis követ . . .
packó_
2023. november 08. 09:15
Csak szépen magyarul! "Megérkezett az előrejelzés: a hétvégén már kelleni fog a pulcsi." "Megérkezett az előrejelzés: a hétvégén már kell a pulcsi."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!