Kiderült, miért nem jön Brad Pitt hazánkba

2023. augusztus 01. 07:00

Több produkció is érintett.

2023. augusztus 01. 07:00

Továbbra is tart Hollywood elmúlt 60 évének legnagyobb sztrájkja, amely a forgatókönyvírók mellett immár a színészek sokaságát is érinti. Emiatt több népszerű produkció forgatása is áll, így számos stáb távol marad Magyarországtól is. Így, ahogy arról korábban a Világgazdaság is beszámolt, 

hazánk akár 70-80 milliárd forintos adóbevételtől is eleshet.

Sőt olyan sztárok is elkerülik így Budapestet és a felkapott filmes helyszíneket, mint Brad Pitt, aki a Budapest Reporter szerint az Untitled Formula 1 / Joseph Kosinski Project néven futó Forma–1-es film kapcsán érkezett volna Magyarországra.

A lap ismertette, hogy Európában csak a brit filmipar képvisel nagyobb volument a magyarnál. A hazai szektor fő profilja a tengerentúli filmesek kiszolgálása, ezért is „fájó” az ágazatban dolgozó mintegy 20 ezer munkavállaló számára a sztrájk.  

Várják a tárgyalások folytatását

A Világgazdaság arra is felhívta a figyelmet, hogy várják a tárgyalások folytatását a filmes szakszervezetekkel, így az érintett projektek státusza ezek függvényében változhat.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2023. augusztus 01. 14:08
Majd jövőre bepótolja. Amúgy leszarom, nem nézek RTL-t.
Obsitos Technikus
2023. augusztus 01. 10:34
Horst-Walter Stettenbauer drezdai nyugdíjas se jön, vérlázító, hogy róla nem írtok.
petya-806
2023. augusztus 01. 10:07
"Kiderült, miért nem jön Brad Pitt hazánkba" Mert csak. És passz! 🖕🖕🖕
Namond
2023. augusztus 01. 09:26
Leszarom őt és indokait is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!