Gulyás Gergely kihúzta a gyufát az úgynevezett ballib elitnél

2023. március 11. 16:04

A libsevikek persze azonnal ráugrottak a mondatra.

2023. március 11. 16:04
null
Apáti Bence

„Gulyás Gergely kihúzta a gyufát az úgynevezett ballib elitnél, ugyanis a legutóbbi kormányinfón nevén merészelte nevezni a gyereket. Azt találta mondani az Erazmus program kapcsán, hogy;

»Ez egy magyarellenes, ha csúnyát akarok mondani, akkor faji alapú bosszú.«

A libsevikek persze azonnal ráugrottak a mondatra, mert hát micsoda dolog az kérem szépen, hogy valaki magyarnak nevezze a magyart, majd bevetették a nehéztüzérséget, a történész Ungváry Krisztián személyében, aki nyilván szörnyülködött is egy sort.

Semmi meglepi, hozta a kötelezőt, nácizott egy kövéret.

Azonban túl azon, hogy más esetekben -mondjuk, amikor Bíró László tetűcszúzdázozott, vagy amikor Budai Lóránt idézte egyetértőleg A. H.-t, esetleg, amikor a szegedi jobbikos jelölt, Komjáti Zoltán Hitlert éltette Facebook-oldalán, akkor Ungváry Krisztián néma csendbe szokott burkolózott, a történészről köztudott, hogy megmagyarázhatatlan vonzalmat érez a náci egyenruhák iránt, gyűjti is és kereskedik is velük, épp emiatt szokták bizonyos körökben Romvárynak nevezni.

Ez persze nem akadályozza meg abban, hogy -amúgy minden alapot nélkülözve-lenácizza Gulyás Gergelyt..”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zorroro
2023. március 13. 13:34
1. Az illibernyák miniszter valszeg azt akarta mondani, hogy "hungarofóbia" miatt nem vehetnek részt a nersevik egyetemeken tanulók meg tanítók - csak ez annyira putyin kottája (a putyini propaganda minden 2. szava a ruszofóbia), hogy ez a szerencsétlen magyarfajozás lett belőle, antilopék még nem indították be a hunagrofób cuccot 2. Ami persze könnyen támadható, hisz a magyar állami és egyházi egyetemek hallgatói, oktatói továbbra is részt vesznek az Erasmus meg a Horizon programokban, egyedül a fidesznyák helytartók (miniszterek, államtitkárok, miniszteri biztosok képviselők családi oligarchák) alá bepakolt, közpénz jellegüket elvesztett egyetemeket függesztették fel.
Csendőr
2023. március 12. 10:42
Ez a libsevik elnevezés nagyon jó. Bolsevik, libsevik, két jó barát.
Uselessdinosaur
2023. március 12. 05:49
Szerencsére az itt fröcsögő narancssárga véglények még mindig kisebbségben vannak az országban. Már csak egy rendes, új ellenzék kell és fordul a kocka a hatalomban is.
LancelotDuLac
2023. március 11. 23:23
"Gulyás Gergely kihúzta a gyufát az úgynevezett ballib elitnél" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD vagy inkább a fejét Orbán seggéből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!