Berg Dánielnek: Orbán másokat is bevisz az EU-ba, nem kifelé megy

2022. október 24. 19:00

A Momentum-féle föderális EU pedig nem épp a demokráciáról szólna, hanem a birodalmi oktrojálásról.

2022. október 24. 19:00
Szilvay Gergely

„Berg Dániel szerint Orbán Viktor »kivezeti» hazánkat »Európából és a nyugati demokráciák közösségéből«. De azon túl, hogy az EU nem azonos Európával, miért igyekezne Orbán bevinni az EU-ba a Balkán országait, ha maga kifelé tartana? A Momentum-féle föderális EU pedig nem épp a demokráciáról szólna, hanem a birodalmi oktrojálásról.”

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kmate1357
2022. október 25. 01:32
Szilvay Gergely hülyeséget beszél, a Momentum sose beszélt föderális EU-ról, azt a DK mondta.
nyugalom
2022. október 24. 21:58
Berg es cseh ügynökök feltettek ezt a lemezt! Ócskak, idegenek!
Házam Hazája
2022. október 24. 21:11
Bevihetné az összes kerítésugrót. De valahol szépen egy csokorba gyűjtve, adja át őket.
Haramia
2022. október 24. 21:07
Dániel az össszekötő tiszt. Meg Kata oldalán mint kipás. New York és Montreál házassága. A Danika is csak úgy berobban a magyar közéletbe. Előélete, jóformán semmi. Sokismeretlenes életút. Viszont ENSZ, Unió, CEU-diák, momentumos elnökségi tag, stb. Másoknak egy élet sem elég elérni mindezt. És Magyarország feljelentője Washingtonban. Egy szarházi zsidó. Hazátlan nyomoronc, hogy merevedne meg az útszélen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!