Felújítják az MTA épületét

2021. december 26. 20:55

A budapesti neoreneszánsz stílusú székház felújítása a közeljövőben kezdődik el.

2021. december 26. 20:55
null

A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Széchenyi téri épületének rekonstrukciójára kiírt pályázatot a Közti Zrt. nyerte el. A budapesti neoreneszánsz stílusú székházat a közeljövőben kezdik el felújítani. A nyertes cég feladata a tervezés, az építési engedélyezési és részleges kivitelezési terv dokumentációjának elkészítése – írta meg az Index.

A 482 millió forintos beruházással az MTA célja egy olyan székház-könyvtár központ jöjjön létre, amely az akadémiai hagyományok ápolása mellett segíti a tudományos csúcsintézményt, hogy

sokkal nyitottabbá, elérhetőbbé váljon a társadalom számára.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2021. december 27. 19:57
Nem az ágyakat kellene kicserélni hanem a kurvákat. De biztos szép lesz, ha külföldi lennék, mellékíz nélkül tetszene, mert nem látnám mögötte a sok vén kriptaszökevény komcsit akikkel tele van.
tevevanegypupu
2021. december 27. 14:30
A társadalomtudományi részleget be kellene fogni zulagernek..
szodabár
2021. december 26. 22:38
Jó, de ki fizeti? Ez a zsindexes cikkben sincs benne.
Leskelődő
2021. december 26. 21:15
Akkor bizony, nehéz idők várnak az ott dolgozókra. Reméljük, az eredmény megéri.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!