Chuck Norris és felesége a magyaroknak üzent

2021. november 17. 13:12

A legenda a magyar Baptista Szeretetszolgálat nagy támogatója.

2021. november 17. 13:12
null

Üzent a magyaroknak Chuck Norris, aki évek óta támogatója a magyar Baptista Szeretetszolgálatnak – írja a hirado.hu. Hozzátették: az amerikai akciófilmsztár és egykori karatebajnok legutóbb 2018-ban vett rész személyesen a Cipősdoboz gálarendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában, idén azonban feleségével nem tudtak Magyarországra utazni, így

egy videóban köszöntötte az idén 25. születésnapját ünneplő szervezetet.

Budapesti látogatásunk óta büszkén támogatjuk az országos Cipősdoboz Akciót. Idén van a Baptista Szeretetszolgálat 25. évfordulója. Ünnepeljünk együtt azzal, hogy cipősdoboz ajándékot csomagolunk a nehéz sorsú gyerekeknek! – idézték a színészt.

Emlékeztettek: az adománygyűjtő akció sikeréhez egyébkén olyan magyar sztárok is hozzájárulnak, mint például Gájer Bálint, Mező Misi és Dobó Kata. A 81 éves amerikai sztár, aki a világhírt hozó akciómozik mellett a Walker, a texasi kopó című sikeres tévésorozatból ismerhet a közönség, legutóbb 2012-ben tűnt fel a mozivásznon, amikor a The Expendables – A feláldozhatók 2 című akciófilmben játszott el egy kisebb szerepet. Ha karrierje már kifulladóban is van, olyan kultusz lengi körbe, ami csak tovább öregbíti a legendáját, hiszen

nincs még egy ember a világon, aki elszámolt a végtelenig,

amit ugyebár már kétszer is megtett, vagy vizet tudna forralni a nézésével, netán kört rajzolna vonalzóval, írják.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pottyospanni
2021. november 19. 09:02
Chuck Norrisnak sose kell pisilni, csk megjön néha hozzá a kedve
Báthory Ödönke
2021. november 18. 13:11
Karate világbajnok volt többször, nem csak a filmekben mutogatta, hogy tud verekedni, mint más "akcióhős"...
youngboy
2021. november 17. 23:05
Chuck Norris 10, sleepy Joe Biden: 0.
Zaajan
2021. november 17. 22:32
Chuck Norris egyszer hazakisért egy hajléktalant.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!