Nagy Gábor Tamás: a Fidesz-KDNP I. kerületi választási programja konkrét terveken alapul

2019. szeptember 12. 13:42

Környezetvédelem, idős támogatás és egészségügyi fejlesztés is szerepel a programok között – fogalmazott a jelenlegi polgármester.

2019. szeptember 12. 13:42

A Fidesz-KDNP választási programja az I. kerületben eredményeken és konkrét terveken alapul – jelentette ki Nagy Gábor Tamás jelenlegi polgármester, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje az októberi önkormányzati választáson csütörtökön Budapesten. A programbemutató sajtótájékoztatón Nagy Gábor Tamás kiemelte, a program nem ígéretekre épül, ő és csapata konkrét terveken alapuló programmal vágnak neki a választásnak.

Ez egy olyan munka, amely nem hatalomról, megszokott pozícióról szól, hanem arról, hogy mit tehetünk a közösségért” – fogalmazott. Nagy Gábor Tamás a programpontok közé sorolta a környezetvédelmet, a tudatos városfejlesztési stratégiát, a családok támogatását, az idősbarát intézkedéseket, az egészségügyi fejlesztéseket, a sportolás elősegítését, valamint a hagyományok ápolását, az épített örökség védelmét és a kulturális értékek átadását.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!