Karácsony feljelentést tesz a hangfelvétel készítője és kiszivárogtatója ellen

2019. szeptember 26. 15:22

Az ellenzéki pártok egységét nem tudják megingatni – jelentette ki az ellenzéki főpolgármester-jelölt.

2019. szeptember 26. 15:22

Karácsony Gergely feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, miután kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen MSZP-s és DK-s politikusokat minősít, fenyegetéseket és lopást is említ, valamint az ellenzéki együttműködés résztvevőivel vívott csatákról beszél.

Az ellenzéki főpolgármester-jelölt egy csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatón azt állította, hogy a felvétel „nyilvánvalóan törvénytelen eszközökkel” készült és manipulált.

A Fidesz annyira fél az ellenzéki egységtől és annyira félti a hatalmát, hogy már titkosszolgálati eszközöket is bevet – állította a politikus. Bármivel próbálkoznak is, őt nem lehet megfélemlíteni és az ellenzéki pártok egységét sem tudják megingatni – jelentette ki. Úgy fogalmazott, hogy a hangfelvételen semmi olyan nem hangzik el, amiről más összefüggésben már ne beszélt volna nyilvánosan.

(MTI)

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2019. szeptember 27. 00:10
Egyébként Veszprémben szerdán vonult vissza az egyik független, nehogy a családjának bántódása legyen...
zakar zoltán béla
2019. szeptember 26. 19:48
Nyír Tas Tas Tas... Szalon Czuky...
Berecskereki
2019. szeptember 26. 18:50
Gyurcsánynál már megásta a saját sírját. Saslik lesz belőle. Felkészül Kálmán Olga.
turáni sólyom
2019. szeptember 26. 18:36
Bebizonyosodott, hogy KariGeri egy sötét alak! Nem véletlenül utálja még a saját családja is. Rossz lóra tett, amikor összeállt a libsikkel! Az Isten nem ver bottal......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!