Chuck Norrisszal feszít Orbán

2018. november 27. 15:13

Azt ismerik, amikor Chuck Norris találkozik Orbánnal és a TEK-esekkel?

2018. november 27. 15:13

Fotó: Orbán Viktor Facebook.

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
poladegordon
2018. november 28. 21:26
Csak halkan jegyezném meg, nem régen az országgyűlésben a kormányzó párt minden tisztségétől kívánta megfosztani Demeter Mártát, mert össze keverte a miniszter lányát egy katona lányával aki missziót lát el. "Micsoda biztonsági kockázatot jelent az ország számára" Itt meg azt látom, a miniszter feszít a TEK-t tökös legényeivel akik mindig csukját viselnek. Természetesen a miniszter úr, vitte oda saját kocsijával a szigorúan titkos helyre az öregedő karate bajnokot. Hogy is van ez? Ez nem jelent biztonsági kockázatot?
syphax
2018. november 28. 16:52
ÖN NEM EMBER, HANEM...ÚGYHOGY ÖNNEL KAPCSOLATBAN MINDEN "GONDOLKOZÁS" ÉRTELMETLEN ÉS FÖLÖSLEGES. ÚGYHOGY ÖRÜLÖK ANNAK, HOGY nem(!) GONDOLKOZTAM, ÉS MEGIGÉREM NEM IS FOGOK "GONDOLKOZNI ÚGY", AHOGYAN A GONDOLKOZÁST ÖN VÉLELMEZI.
syphax
2018. november 28. 11:30
"Azt ismerik, amikor Chuck Norris találkozik Orbánnal és a TEK-esekkel?" És odahivják mahuk közé Arisztidet és Taszilót, vakamint Mórickát, Kóhn-t és Gelb-et is. Én máán' ITT(!) ÖSSZESZAROM MAGAMAT a röhögéstűl, oly' szellemes.....
Sulammit
2018. november 27. 23:28
Azt írják, hogy 178 cm magas Chuck Norris. A képen akkora, mint Orbán Viktor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!